OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Eskilstuna
Sörmland Landstingsservice AB är ett Landstingsägt bolag som består av två affärsområden, som levererar integrerade servicelösningar. Transport- och fastighetsservice och Verksamhetsnära service. Affärsområdena omfattas av en länsövergripande verksamhet fördelade på tre sjukhus i Sörmland: Katrineholm, Eskilstuna och Nyköping.
Vårt uppdrag är att bedriva en kostnadseffektiv verksamhet med god kvalitet till rätt pris. Vår uppdragsgivare är FM-enheten som är Landstingets Facility Managementfunktion och vår beställare. Målsättningen är att vi, i samarbete med FM-enheten, ska vara en professionell aktör och leverantör av både enkla och komplexa servicetjänster till landstingets kärnverksamheter och i framtiden kanske även på en större marknad.
Kostservice arbetar för att skapa den bästa sjukhusmaten i Sverige!
Vi arbetar i en kundfokuserad processorganisation med tydliga rutiner och arbetsbeskrivningar. Vi har en teamorganisation där det dagliga arbetet leds av teamledare. Vår organisation är i ständig utveckling och sätter matgästen i centrum. För att skapa en god arbetsmiljö tillämpar vi arbetsrotation och som kock hos oss arbetar du med olika arbetsuppgifter i köket.
Är du en person som brinner för att laga mat till många och vill lägga ned stor omsorg för att lyckas med resultatet?
Då kan du vara den vi söker till tjänsten som semestervikarierande kock vid vårt kök och restaurang på Mälarsjukhuset i Eskilstuna .
Som kock hos oss ansvarar du för:
• Att den dagliga produktionen sker enligt de rutiner som finns
• Planering, beräkning samt beställning av råvaror till produktionen
• Att rätt kvalité på måltiderna levereras
• Att de mätningar och dokumentation som ska göras enligt egenkontrollprogrammet utförs.
• Att det länsövergripande restaurangkonceptet följs
• Att våra gäster får service i toppklass
Vi söker dig som:
• Fyllt 17 år
• Är utbildad kock alt. likvärdig utbildning/erfarenhet
• Har mycket goda kunskaper i Svenska såväl i tal som skrift
• Har erfarenhet av storkök/restaurangbranschen
Vi ser även att du:
• Har förmåga att samarbeta med andra i ett team
• Kan ta egna beslut/initiativ
• Är självgående
Övrigt
Kunskaper i dietmatlagning/specialkoster är meriterande
Helgtjänstgöring förekommer
Tjänsten är ett semestervikariat
Välkommen med din ansökan
När du har registrerat din ansökan sparas den hos oss och finns tillgänglig för samtliga rekryterande chefer.
Du skickar in din ansökan på länken nedan. Observera att ansökningar endast kan göras via denna länk.
Tjänsterna skall vara tillsatta senast 2017-05-20 med arbetsstart ca. 2017-06-01.
Kollektivavtal finns.
Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Anne Stoor, Verksamhetsområdeschef Kost
anne.stoor@dll.se 076-724 46 12
Ove Enochsson, arbetsplatsrepresentant Kommunal
ove.enochsson@dll.se 016 - 10 33 28
Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär landstinget ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.
Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.
Kontaktpersoner på detta företaget
Ann-Sofie Bredell
0150-560 10
Karin Illerström
0150-56010
Björn Johansson
0150-560 10
Mikael Palo, kultur- och utbildningschef, 070-518 72 42
Ann-Sofie Bredell
0150-560 10
Karin Illerström
0150-560 10
Linda Molander
0150-560 10
Kenth Persson
0150-560 10
Mikael Kjellander
0150-560 10
Peter Sköld
0150-560 10