OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.
Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.
Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-årsperiod kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.
Regionservice uppdrag är att utveckla och leverera stöd och servicetjänster till alla verksamheter i Region Blekinge. Vår verksamhet är organiserad i affärsområden med ansvar för fastigheter, IT, upphandling, måltid, städ och logistik. I förvaltningen finns också administrativt stöd inom ekonomi, personal och lön.
Enheten för logistik och måltidsservice består av avdelningar inom kök och restaurang, café och butik, transport och vaktmästeri samt resursenhet som även innefattar vårdnära servicetjänster.
Kök och restaurang i Karlshamn har som huvudsakligt uppdrag att laga mat till patienter inom Region Blekinge. Dessutom lagas mat till personalrestaurangen på sjukhuset som även är öppen för allmänheten. I vår verksamhet jobbar vi för hållbara måltider på flera sätt, till exempel är vi KRAV-certifierade på nivå två.
Karlshamn kök är ett centralkök där ca 15 medarbetare arbetar. Här tillagas 350-450 portioner dagligen. Vår arbetsplats präglas starkt av samarbete och ett hälsofrämjande arbetssätt och vi söker nu sommarvikarier till vår avdelning.
ARBETSUPPGIFTER
Som kock hos oss har du ett genuint intresse för att laga god och näringsriktigt mat. Du jobbar med alla förekommande uppgifter i ett storkök (rotation tillämpas på arbetsplatsen).
Arbetsuppgifterna varierar från tillagning av mat i produktionsköket, specialkost i dietköket, varupackning till avdelningarna, diskning samt förekommande uppgifter i vår restaurang.
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad kock, gärna med erfarenhet inom yrket. Kunskap om dietmatlagning är meriterande.
Vem är du? Du är en kunnig matlagare som gillar att möta människor genom en god dialog. Du är flexibel, stresstålig och ansvarskännande i ditt arbetssätt. Vidare har du en positiv syn på människor och arbete. Du, som vi, tycker att det ska vara roligt att gå till jobbet!
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Rekrytering sker löpande.
ÖVRIGT
Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.