Semestervikariat kock till Kök och restaurang, Karlskrona

Semestervikariat kock till Kök och restaurang, Karlskrona

Arbetsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-årsperiod kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.

Regionservice uppdrag är att utveckla och leverera stöd och servicetjänster till alla verksamheter i Region Blekinge. Vår verksamhet är organiserad i affärsområden med ansvar för fastigheter, IT, upphandling, måltid, städ och logistik. I förvaltningen finns också administrativt stöd inom ekonomi, personal och lön.

Enheten för logistik och måltidsservice består av avdelningar inom kök och restaurang, café och butik, transport och vaktmästeri samt resursenhet som även innefattar vårdnära servicetjänster.

Kök och restaurang i Karlskrona har som huvudsakligt uppdrag att laga mat till patienter på sjukhuset. Men det lagas även lunch till restaurangen på sjukhuset som är öppen för allmänheten och totalt lagas allt från 600 och upp till 1000 portioner dagligen. Vi har ett starkt miljö- och hållbarhetsengagemang och är den första regionen i Sverige som uppnår nivå 2 inom KRAV-märkning vilket innebär att minst 50% av det vi handlar in är KRAV-märkt.

Inom kök och restaurang i Karlskrona är vi 30 st personer anställda. Vår arbetsplats präglas starkt av samarbete och ett hälsofrämjande arbetssätt och vi söker nu sommarvikarier till vår avdelning.

ARBETSUPPGIFTER
Som kock hos oss har du ett genuint intresse för att laga god och näringsriktigt mat. Du jobbar med alla förekommande uppgifter i ett storkök (rotation tillämpas på arbetsplatsen).

Arbetsuppgifterna varierar från tillagning av mat i produktionsköket, specialkost i dietköket, varupackning till avdelningarna, diskning samt förekommande uppgifter i vår restaurang.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad kock, gärna med erfarenhet inom yrket. Kunskap om dietmatlagning är meriterande.

Vem är du? Du är en kunnig matlagare som gillar att möta människor genom gott samarbete. Du är flexibel, stresstålig och ansvarstagande i ditt arbetssätt. Vidare har du en positiv syn på människor och arbete. Du, som vi, tycker att det ska vara roligt att gå till jobbet!

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Rekrytering sker löpande.

ÖVRIGT
Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Kontaktpersoner på detta företaget

IT-chef Jörgen Hjelm
0455-569 41
Personalstrateg Lisa Larsson
0455-32 20 45
Vision Joakim Nilsson
0455-30 50 28
SACO Anna Förberg
0455-569 46
Chef Kultur och fritid Malena Sandgren
0455-30 50 08
SACO Christer Nilsson
0455-30 50 18
Vision Johanna Olofsson
0455-30 50 24
Musikerförbundet Niclas Höglind
0455-32 19 21
Administrativ chef Ingrid Ljungqvist
0455-30 50 06
Kanslichef Ingrid Ljungqvist
0455-30 50 06

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Region Blekinge
  • 8 platser
  • 11 dagar - 3 månader
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 23 januari 2020
  • Ansök senast: 31 mars 2020

Besöksadress

Ronnebygatan 2
None

Postadress

Ronnebygatan 2
KARLSKRONA, 37132

Liknande jobb


Kock till köket på Tåstorps demenscentrum

26 september 2024

Kock till anstalten Hall i Södertälje

26 september 2024