OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Arbetsuppgifter
I tjänsten som köksbiträde kommer du att arbeta i vårdavdelningens avdelningskök.
Det innebär att du kommer att hantera mat, livsmedelshygien och egenkontroller.
I ett avdelningskök kan arbetsuppgifterna bestå av hantering av frukost, lunch och kvällsmat där din främsta uppgift är att servera och se till att rätt patient får rätt mat.
Det innebär också att göra beställningar, diska, livsmedelshygien och egenkontroller för att nämna några av arbetsuppgifterna.
Under den arbetstid då ni är två köksbiträden i tjänst kommer du dessutom att sköta en del städning samt påfyllning av förråd.
Arbetet är förlagt med både kväll- och helgtjänstgöring med arbete varannan helg.
Kvalifikationer
För att vara aktuell för tjänsten har du en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande kunskaper som arbetsgivaren bedömer likvärdigt.
Det är meriterande om du har erfarenhet av eller utbildning i livsmedelshantering och egenkontroll. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete.
Vi söker dig som har känsla för service, god samarbetsförmåga och har en positiv inställning. Du är ansvarstagande, noggrann, flexibel och gillar utmaningar.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Om Region Blekinge
Varje dag skapar vi livskvalitet för Blekinges invånare och växtkraft för länet. Vi leder utvecklingen för ett attraktivt Blekinge och vi arbetar för att bidra till att göra Blekinge till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. För oss är det viktigt att vårt miljö- och hållbarhetsarbete bidrar till en långsiktigt hållbar samhällsutveckling. Våra ansvarsområden är hälso- och sjukvård, tandvård, folkhälsa, regional tillväxt, infrastruktur, kollektivtrafik, kultur och bildning. För att livet är viktigt.
Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
https://regionblekinge.se/