OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi är en folkhögskola med verksamhet året runt
Köket serverar frukost, lunch och kvällsmat alla dagar i vecka
upptill 200 lunch och ett högt tempo. Ofta 200 på helpension.
Vi försöker göra det mesta från grunden och håller hög lägsta nivå på smak och utseende. Du ska vara noggrann och helt kunna förstå verbala och skriftliga instruktioner,
då våra gäster ofta har allergier och andra svårigheter.
Kunna grundläggande storköksarbete Semestervikarie i Furuboda kök i Yngsjö.
Vara delaktig i alla förekommande uppgifter i vårt kök som på sommaren servar våra olika sommarkurser.
Våra gäster har speciella behov så viss kännedom om allergier är önskvärd.
Körkort är önskvärt
Från mitten av Juni och framåt till mitten av augusti
Kontaktpersoner på detta företaget
Enhetschef Anna-Lena Ivarsson
044-781 46 85
Bitr verksamhetschef Erik Lindell
0739-884685
Fastighetschef Rune Persson
044-7814690
Teamchef Sofie Withers
0739-41 46 46
Rektor Oscar Lindström
044-781 46 51
Enhetschef Anna-Lena Ivarsson
Erik Lindell
0739-88 46 85
Ann Andersson
044-781 46 31
Projektledare Samuel Löfgren
0739-884691
Personalchef Ann Andersson
044-781 46 31