OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vill du arbeta för The Absolut Company – en del av Pernod Ricard familjen? Ett företag som genomsyras av värderingarna TAC – Together, Audacious och Committed. Together handlar om att inkludera, samarbeta och visa tillit till varandra. Audacious handlar om att vara modig, bli onödigt bra och att vara nyfiken. Committed handlar om att visa respekt, vara transparent och agera med integritet. Läs gärna mer om oss på www.theabsolutcompany.com.
Semestervikarie till The Absolut Company´s personalrestaurang
Just nu söker vi en semestervikarie till vår personalrestaurang i Åhus, där cirka 200 portioner tillagas och serveras per dag. Anställningen är en visstidsanställning på deltid eller heltid och arbetstiderna är dagtid, måndag till fredag. Vänligen uppge i din ansökan om du föredrar att arbeta deltid eller heltid.
Dina arbetsuppgifter
Du har erfarenhet av arbete i storhushålls- och/eller restaurangkök eller liknande arbete. Du ska även ha en god samarbetsförmåga, vara noggrann och serviceinriktad!
Vi erbjuder dig en varierad roll där du kommer att ingå i ett team bestående av sju personer.
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära att tillaga husmanskost, specialkost, efterrätter, baka, göra en salladsbuffé och diska. Vi arbetar efter ett roterande schema för att variera arbetsuppgifterna. Vi lagar den mesta maten från grunden och lägger stor vikt vid att minska på matsvinnet.
Din bakgrund
Vi söker dig som har gymnasial utbildning inom Hotell & Restaurang, eller motsvarande yrkeserfarenhet. Erfarenhet av arbete i storhushålls- eller restaurangkök är meriterande. Det är viktigt att du kan hantera livsmedel på rätt sätt och är insatt i egenkontrollsarbete.
Du som person
För att passa in i rollen krävs det att du är en lagspelare med god samarbetsförmåga, brinner för service och kundbemötande och du är strukturerad och noggrann. Du är även självgående, bra på att lösa problem och har en god kommunikationsförmåga.
Det är viktigt att du är en person med eget driv och har en passion för matlagning.
Din ansökan
Om du vill arbeta med ett fantastiskt team är du välkommen med din ansökan som ska innehålla CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är 2023-03-05.
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Ulrika Strömberg, rekryterande chef, 044-28 81 19, ulrika.stromberg@pernod-ricard.com
Jesse Viertotak, facklig kontaktperson Livs, jesse.viertotak@pernod-ricard.com
Välkommen med din ansökan!
Kontaktpersoner på detta företaget
Produktionsledare Harri Tossavainen
044-288048
HR-specialist Camilla Eriksson
044-288083
Ordförande Livs Herman Nilsson
044-288166
Laboratoriechef Thomas Olsson
044-288221
HR-specialist Camilla Eriksson
044-288083
Laboratoriechef Thomas Olsson
044-288221
0708-288221
HR-specialist Camilla Eriksson
044-288083
0701-918083
Chef Supply Chain Peter Neiderud
044-288181
0709-288188