OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en medarbetare till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Vi är en arbetsplats med ca 70 medarbetare från 30 olika nationer och där respekt och samarbete är ledord. Vi tillagar och levererar ca 8000 portioner mat/dag. Våra kunder är sjukhus, äldreboenden, hemmaboende pensionärer, flyktingboenden och lunchlådor till företag.
Dina arbetsuppgifter kommer bla bestå av:
Löpande disk av bleck, köksutensilier och vagnar
Egenkontroll
Städning
Hålla ordning och reda i lokalen
Kvalifikationer/krav:
Erfarenhet av arbete i storkök med livsmedelshantering
God fysik
Goda kunskaper i svenska språket
Förmåga att kunna arbeta i kyl- och frystemperaturer
Då vi lägger stor fokus på en trygg och säker arbetsmiljö är det mycket viktigt att du följer de rutiner och regler som finns
Personliga Egenskaper:
Noggrann och effektiv
Bra sinne för ordning och reda och hög kvalitet
Mycket hög servicevilja
God social kompetens och har lätt för att samarbeta
Flexibel
Se lösningar
Kunna bemöta kunder och kollegor korrekt
Övrigt:
B-körkort och truckutbildning är ett plus
Långa arbetspass kan förekomma
Anställningsform och arbetstider:
Semestervikariat/visstidsanställning maj till september med schemalagt arbete dagtid, kvällstid och helger. Möjlighet finns till timanställning vid behov.
Din ansökan vill vi ha senast 2018-04-09.
Har du frågor kontakta ali.aftab @sodexo.com.
Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan, sin starka drivkraft och entreprenörsanda startade han upp ett litet serviceföretag som levererade mat till företagspersonal i hans hemstad Marseille. Idag har Sodexo vuxit till en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 80 länder världen över. Vi är världsledande inom Quality of Life Services – service för livskvalitet, och våra kunder finns både inom privat och offentlig sektor samt på institutioner. Vi erbjuder integrerade servicetjänster inom Facilities Management: arbetsplatstjänster, lokalvård, måltidsservice samt hjälpmedels- och konferensverksamhet. Vi bidrar till att öka de anställdas välmående, effektivisera verksamheten och säkerställa att alla viktiga servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser. Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen. Vårt arbete inom dessa områden har också resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser under årens lopp.
I Norden omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper
LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,