OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sodexos Produktionskök i Märsta
Vi söker medarbetare till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Vi är en arbetsplats med ca 70 medarbetare från 30 olika nationer och där respekt och samarbete är ledord. Vi tillagar och levererar ca 7000 portioner mat/dag. Våra kunder är sjukhus, äldreboenden, hemma boende pensionärer, flyktingboenden.
Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. bestå av;
• Fördela packad mat till olika kunder på burar och/eller pallar i kylt utrymme
• Packa påsar med matlådor i kylt utrymme
• Avstämning och överlämning av leveranser till chaufförer
• Städa och hålla ordning och reda i lokalerna
• Utkörning/leverans av mat till kund
• Kontroll av inkommande leveranser och upplockning av recept.
Kvalifikationer/krav:
• Erfarenhet av lagerarbete/arbete i storkök med livsmedelshantering
• God datorvana
• God fysik då arbetet innefattar många lyft under en arbetsdag
• Goda kunskaper i svenska språket
• Förmåga att kunna arbeta i kyltemperatur
• Då vi lägger stor fokus på en trygg och säker arbetsmiljö är det mycket viktigt att du följer de rutiner och regler som finns
Personliga Egenskaper:
• Noggrann och effektiv
• Bra sinne för ordning och reda och hög kvalitet
• Mycket hög servicevilja
• God social kompetens och har lätt för att samarbeta
• Flexibel
• Se lösningar
• Kunna bemöta kunder korrekt
Övrigt:
• B-körkort
• Truckutbildning är en fördel
• Långa arbetspass kan förekomma
Anställningsform och arbetstider:
Semestervikariat/visstidsanställning schemalagt arbete dagtid, kvällstid och helger. Möjlighet till timanställning vid behov.
Din ansökan vill vi ha senast 2021-04-30
Har du frågor kontakta: jonas.torngren@sodexo.com
Din ansökan kan endast göras via vår hemsida
Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 64 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.
Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.
Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Sverige omsätter vi 371 miljoner euors och sysselsätter 6400 medarbetare. Det gör oss till ett av Sveriges ledande Service Managementföretag.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper
LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,