Senior kökschef till stor event- och bankettverksamhet

Arbetsbeskrivning

Om vår kund

Hotellet är ett av Sveriges största hotell, ingår i en ledande koncern och är en självklar mötesplats för såväl privatpersoner som företags- och evenemangsgäster. Med Stockholms bästa möjligheter för stora konferenser och banketter är hotellet det självklara valet för större företag och organisationer som vill samlas. Hotellet har restauranger, stort modernt centralkök och gedigen frukostverksamhet. De söker nu en senior kökschef som vill utveckla, driva och ansvara för hela matverksamheten. I köksorganisationen ingår bland annat kökschef, köksmästare, flertalet souschefs och kockar/kallskänkor.

Om tjänsten

Som senior kökschef får du arbeta i en av Stockholms mest spännande och seniora köksroller. I rollen ansvarar du för konceptutveckling, kvalitetssäkring och alla avdelningarnas menyer och utbud. Du strukturerar kökens dagliga drift och logistik genom att coacha, arbetsleda och utbilda personal. Du har ett kommersiellt fokus och säkerställer att alla matlevereranser håller en hög kvalité, oavsett om fem eller 2000 personer ska äta samtidigt.

Du är kökets språkrör till hotellets övriga avdelningar och driver årligen medarbetarsamtal. Koncernen har en stark central köksorganisation som arbetar för att utveckla och ge stöd till dig i ditt arbete.

I tjänsten ingår även:

- Kalkylering av menyer och ansvara att uppsatta ekonomiska mål följs

- Övergripande ansvar kring hygien, egenkontroll av livsmedelshantering och liknande rutiner inom köket.

- Utveckla nya koncept och menyer efter rådande trender och säsong











Vi söker dig som

Har gedigen erfarenhet av att arbeta som kökschef i en stor och eventtung verksamhet med flertalet restaurangenheter. Du är en stark ledare som trivs i en roll där du utvecklar andra personer. Att arbeta med ett kommersiellt fokus och att drivas av nyckeltal är självklart för dig. Du är nytänkande och strävar alltid mot att utveckla organisationen framåt. Vidare är du en lagspelare som har lätt för att arbeta med övriga avdelningar inom organisationen.



Om oss

Carotte Staff är rekryterings- och bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen.

Välkommen med din ansökan!

Denna rekrytering sker i samarbete med Carotte Staff. Om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på oscar@carotte.se. Ansökningarna hanteras löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via mail!

Sökord: kökschef, köksmästare, bankett, executive chef, hotell

Kontaktpersoner på detta företaget

Sandra Bäckman

Sarah Högbacka

Oscar Ohlsén

Fideli Svensson

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Carotte Staff
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 14 december 2021
  • Ansök senast: 2 juni 2022

Besöksadress

Tegeluddsvägen 92, Stockholm
None

Postadress

Tegeluddsvägen 92
Stockholm, 11528

Liknande jobb


Avdelningschef till brickdukningen i Växjö

Avdelningschef till brickdukningen i Växjö

22 november 2024

Köksansvarig kock till Beckombergaskolan

Köksansvarig kock till Beckombergaskolan

20 november 2024

Kökschef

Kökschef

19 november 2024