Senior souschef till anrika Krusenberg Herrgård

Arbetsbeskrivning

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi skapar Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med sex matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 700 medarbetare. Vi är så glada och stolta att vi blivit utsedda av Universum Sweden till Sveriges andra bästa arbetsgivare år 2022. För mer information besök vår hemsida: https://www.sabis.se/

Vill du jobba med ett glatt team i vacker naturskön miljö utanför Uppsala? Ansök nu och bli en del av oss på Krusenberg Herrgård! Vår vackra herrgård är belägen strax utanför Uppsala, en plats där historiens vingslag ständigt är närvarande. Här njuter du av den vackra huvudbyggnaden med anor från 1600-talet, sagolika matsalar, en pampig grönskande trädgård, matupplevelser och avkoppling.

Om rollen
Som senior souschef på Krusenberg Herrgård kommer du att leda och fördela arbetet i köket. Du kommer tillsammans med kökschef aktivt arbeta med kvalité och utveckling.

Arbetsuppgifter:

• Driva köket i frånvaro av kökschefen
• Kvalitetssäkra detaljerna i varje rätt
• Leda och fördela arbetet i köket
• Utbilda nyanställd personal och aktivt jobba för kockarnas utveckling
• Aktivt verka för en god stämning, peppa och stötta dina kollegor i arbetet.

Vem är du?
Vi tror att du är en trendmedveten matkreatör med passion för god mat som trivs att arbeta i en operativ roll samt leda och utveckla medarbetarna i köket. Som person är du driven med ett starkt kundfokus och positiv attityd samt har en närmast magisk förmåga att se möjligheter och hitta olika typer av lösningar. Vidare är du ansvarsfull, strukturerad och prestigelös i ditt arbete samt uppmuntrar till samarbete och engagemang.

Låter det som du? Bra! Uppfyller du även följande punkter måste vi verkligen ta en kaffe.

• Du är van att producera mat med högsta standard, kvalité och kvantitet.
• Du har mycket goda ledaregenskaper och brinner för att utveckla samt coacha dina medarbetare.
• Du har dokumenterad erfarenhet från tidigare tjänst som Souschef.
• Du har erfarenhet av hotell, konferens och destination.

Vi erbjuder dig

• En fantastisk arbetsplats i naturskön miljö och anrika lokaler
• Ett glatt team som stöttar och hjälper varandra
• Ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer
• En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda

Ansökan
Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är en tillsvidareanställning med varierande arbetstider på vardagar, kvällar och helger! Vid frågor om tjänsten kontakta kökschef Eva Vilhelmsson på eva.vilhelmsson@sabis.se. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner på detta företaget

Anders Karlsson

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sabis
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 16 februari 2023
  • Ansök senast: 16 mars 2023

Besöksadress

ÖSTGÖTAGATAN 100
None

Postadress

Östgötagatan 100
Stockholm, 11664

Liknande jobb


27 november 2024

27 november 2024

Souschef

Souschef

23 november 2024

Souschef

23 november 2024