Senior Souschef till vårt bankettteam

Senior Souschef till vårt bankettteam

Arbetsbeskrivning

About Clarion Hotel: Clarion Hotel® is not just a hotel chain; it's an immersive experience that combines Scandinavian hospitality with a touch of premium. Our team members are not merely employees; they are an integral part of the Clarion experience. We pride ourselves on delivering on personality, passion, and we always strive for perfection. Join us in shaping the future of hospitality!

Clarion Hotel® is part of Strawberry.

Senior Souschef Bankettköket

Jobba med Sveriges härligaste kollegor på Göteborgs skönaste arbetsplats!

Vi på Clarion Hotel Post behöver förstärka vårt grymma team och söker dig som med höga ambitioner och glittrande ögon vill skapa suveräna upplevelser för våra gäster.

Nu söker vi vår nya stjärna till Bankettköket på Clarion Hotel Post! Hos oss är du med och skapar en magisk upplevelse för våra gäster! På Clarion Hotel Post är det alltid full fart och nu söker vi en passionerad, ansvarstagande senior souschef till vårt köksteam i banketten.

Våra mål är skyhöga och du kommer mötas av ett arbetslag fullt av talanger och personligheter som varje dag går de extra stegen för att leverera gästupplevelser utöver det vanliga. Vår ambition är att ha de mest passionerade och engagerade medarbetarna i branschen! Är du en av dem?

Clarion Hotel Post ligger i hjärtat av Göteborg i det gamla anrika Posthuset vid Drottningtorget. Här skapar vi Göteborgs mest attraktiva mötesplats där affärsresenärer, semesterfirare och göteborgare möts. Med 539 hotellrum, ett stort antal såväl fysiska som digitala mötesmöjligheter, restaurangerna Norda och VRÅ, Postbaren, Skönhetsfabriken och mycket mer, erbjuder vi fantastiska helhetsupplevelser för våra gäster.

Vad innebär rollen som Senior souschef i banketten på Clarion hotel Post?
I köket på Clarion Hotel Post händer alltid något spännande!
Vi serverar allt ifrån konferensluncher, mingelluncher, bankettmiddagar och specialevents.

Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet från liknande roller gärna minst 3 år och att du gillar flexibla arbetstider och drivs av högt tempo. Vår vision är att vara en mötesplats som skapar roliga minnen

I tjänsten ingår bl.a:

• Tillaga maträtter enligt de rutiner och lönsamhetsmål som finns uppsatta..
• Genomgång och förberedelse av arrangemang tillsammans med HC/EC.
• Daglig mise en place, a la carte, luncher, brunch.
• Ansvarig och säkerställande av drift när headchef inte är på plats
• Ansvar för att köket med omnejd lämnas rent och fräscht efter avslutat pass.
• Ansvar för att hålla ordning och reda på lagret.
• Ta hand om varuleveranser.
• Tillaga maträtter enligt de rutiner och lönsamhetsmål som finns uppsatta.
• Förstå och följa de arbetsrutinerna vi har i köket på Clarion Hotel Post.
• Väl insatt i menyer och dryckesutbud.
• Vara engagerad i framtagning av nya menyer
• Egenkontroll
• Bidrar för att all mat, tillagad, ej tillagad, överbliven mm hanteras på rätt sätt efter skrivna instruktioner.
• Vara behjälplig och assistera övriga kollegor på andra positioner i köket vid behov.
• Deltar aktivt på avdelningsmöten.
• Samarbetar med övriga avdelningar för bästa service till våra gäster.
• Rapporterar eventuella fel och brister som uppstår på avdelningen till HC.
• Hålla högsta service- och kompetensnivå och därmed se till att gästerna alltid blir korrekt bemötta.
• Medverka till ett positivt arbetsklimat inom den egna samt andra avdelningar.
• Att vara uppdaterad och kunnig i hotellets brand- och säkerhetsrutiner.
• Följa företagets policies.

Vi erbjuder dig:

• Härliga kollegor i Nordens mest spännande och expansiva hotellkedja
• Möjligheter till utbildning och vidareutveckling inom Strawberry
• Super Colleague - förmånsprogram för våra anställda som innefattar bla 4 gratisnätter på Strawberry eller Nordic Hotels & Resorts varje år
• Rabatt på mat och dryck för dig och dina vänner
• Friskvårdsbidrag

Bra att veta:
- Ansökan görs via vår rekryteringssida, vi tar ej emot ansökningar via mail
- Lön enligt överenskommelse
- Anställningsgrad: Heltid 100%
- Arbetstider: Varierande mellan dag/kväll/helg
- Tillträde: Enligt överenskommelse

Vi rekryterar alltid långsiktigt, men börjar gärna med 6 månaders provanställning.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Vi är anslutna till kollektivavtal mellan HRF och Visita

Har du frågor om tjänsten kontakta vår Executive Chef johan.friberg@strawberry.se

Har du frågor om Clarion Hotel Post kontakta People Performance Manager Helena Hallberg på helena.hallberg@strawberry.se

HOPPAS VI SES!

Kontaktpersoner på detta företaget

Melanie De Melo

Maria Vallin
+46 31619005, +46 725309005
Andreas Antonsen
+46 31619000, +46 738336300
Sofia Wackling
+46 705272620
Maria Vallin
+46 31619005, +46 725309005

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Clarion Hotel Post
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 16 september 2024
  • Ansök senast: 31 oktober 2024

Besöksadress

Drottningtorget 10, Göteborg
None

Postadress

c/o Choice Hotels Sweden AB Box 7620
Stockholm, 10394

Liknande jobb


Sous Chef

Sous Chef

20 november 2024

20 november 2024

17 november 2024

The Old Smokehouse söker souschef

The Old Smokehouse söker souschef

15 november 2024