OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Inledning
Du som är minst 18 år men gärna fyllda 20 år, älskar serviceyrket, god mat och dryck, högt tempo och kvällsarbete skall söka jobb på Sjökanten inom servering. Under en riktigt bra dag/kväll serverar vi ca 500-600 mat inklusive takeaway. Under högsäsong är det varierad underhållning några dagar i veckan.
I restaurang Sjökanten ger vi storslagen service där vi sätter gästen i fokus alla dagar i veckan. Vårt absoluta mål är att alla gäster skall lämna oss med ett leende på läpparna efter ha ätit god mat och dryck med bästa servicen!
Teamet består av ca 15 personer inklusive nissa/nisse/disk och du arbetar väldigt tajt med dina kollegor.
Du kommer erbjudas arbete under vårens helger ( restaurangen öppnar 25/3 för säsongen) och under veckorna 25-33 kommer du arbeta ca 25-30 tim i genomsnitt/vecka.
Arbetstiderna är varierande alla veckans dagar men flest arbetspass kommer vara kvällar.
Vi försöker planera in 1 veckas semester under sommarens schemaperiod och stort plus är om du kan fortsätta att arbeta även helger under hösten.
Egenskaper och erfarenhet för att söka till servering
- Snabb och intresserad av att se gästens behov för att leverera super nöjda gäster
- Klarar av att arbeta i högt tempo men förmågan att utföra arbetsuppgifter även då det är mindre att göra
- Intresse för mat och dryck
- Extra stort plus för godkänd i kursen ansvarsfull alkoholhantering (om du inte har detta måste du gå den under våren)
- Ansvarsfull & engagerad
- Höga krav på ordning, rent och snyggt
- Arbetar lika bra självständigt som i team.
- Svenska i tal och skrift
- minst 18 år gärna + 20 år
Arbetsuppgifter inom Servering
- Skapa positiva och minnesvärda upplevelser i vår restaurang
- Påläst inom all mat och dryck som serveras för aktuella tiden.
- Ta beställningar och ta betalt av mat och dryck
- Stå i bar
- Förbereda, iordningställa restaurangen både inne och ute inför öppning och stängning enligt arbetsbeskrivning.
- Tillse att all disk blir diskad och kommer tillbaka till sin ursprungsplats.
- Boka bord, maximera antal gäster och visa gäster till bordet
- Har koll på vår uteservering och äventyrsgolf så de inte röker eller dricker egen alkohol, eller att de tar med sig vår alkohol utanför serveringsområdet.
- Behärska alla restaurangsystem (Trivec, Trivec Buddy, Caspeco bordsbokning, kommunikationssystem)
- Tillse ordning & renlighet i restaurang, uteservering, Äventyrsgolf, kontor, förråd och lager.
- Se till så att restaurangen har rätt skyltning både inom- och utomhus.