OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sala Silvergruva AB bedriver verksamhet inom besöksnäring med gruvvisningar, äventyrsbana, museum, logi, restaurang, konferenser, evenemang, bröllop och andra festarrangemang.
Antalet betalande besökare är ca 36 000 per år, varav ca 55 % besöker oss under juni, juli och augusti, av dem är ungefär 8-10% utländska besökare.
Verksamhetens uppdrag är att äga, förvalta och utveckla fastigheten och gruvan över och under jord.
På området finns Värdshuset som ligger i den gamla Konstmästargården. Här bedriver vi en restaurangverksamhet året om med stora skillnader mellan hög- och lågsäsong. Vi serverar mat och fika till gruvbesökare, konferensgäster, bussgrupper, övernattande gäster m.fl. Till denna fantastiska arbetsplats söker vi nu en serveringsansvarig som tillsammans med köksmästare och ansvarig chef vill vara med att utveckla restaurangen.
Vi letar efter dig som har flerårig erfarenhet av restaurangbranschen och känner att du kan och vill vara med på vår resa.
Som person är du lösnings- och resultatinriktad, positiv, stresstålig och samarbetsvillig och känner att nedanstående arbetsuppgifter tilltalar dig:
Du ansvarar för den dagliga bemanningen och schemaläggning.
Du kommer aktivt att jobba med att servera i det dagliga arbetet i restaurangen
Du ansvarar för att restaurangen varje dag är presentabel.
Du kommer att ansvara och sköta om våra konferenskunder som konferensvärd/värdinna
I samarbete med köksmästare ansvarar du för inköp av vin, öl och sprit.
Du rapporterar till chefen för restaurangen
I samråd med köksmästaren bestämmer ni vin/öl till de olika menyerna.
Du kommer att ansvara och sköta kassarutinerna samt ta ett ekonomiskt ansvar, under ledning av chefen för restaurangen.
Tjänstegraden är preliminärt satt till 75 %.
Ansökan med CV, personligt brev, referenser och löneanspråk sker via e-post senast 2016-09-15 till jennie.hesslow@salasilvergruva.se.
Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.
Kontaktpersoner på detta företaget
VD Katarina Litzén
0224-677 255
F&B Manager Jesper Törnqvist
Ekonomi/HR chef Jennie Hesslöw
0224-677254