OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Nu söker Skyrup Golf & Hotell serveringsansvarig personal till vår kvällsrestaurang under april till mitten av oktober. Ta chansen att arbeta säsongen tillsammans med ett positivt arbetslag.
Vår restaurang serverar frukost, fika, lunch, pubmeny och vår fasta tvårättersmeny ”fine dining” varje dag under säsongen. Vår säsong är från april till mitten av oktober och vi ser gärna att du som sökande kan arbeta hela säsongen.
Huvudarbetsuppgifter är att förbereda resturangen och serveringen inför kvällen, servera mat och dryck till våra gäster, ansvar för kassa, tillsammans med kökschefen ha ett övergripande ansvar för att servering i restaurangen och baren flyter på under kvällen samt sedvanliga arbetsuppgifter i samband med servering och stängning av restaurangen.
Vi arbetar tillsammans och hjälps åt för att vi vill ge våra gäster en riktigt bra upplevelse när de besöker oss, så det är viktigt att du älskar service, har hög samarbetsförmåga men även att du kan ta egna initiativ.
Arbetstider är kvällstid och vi ser helst att du kan jobba 4-5 dagar i veckan med anpassat veckoschema.
Meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Ser fram emot ett personligt möte där vi kan få berätta mer om arbetet och du kan få berätta om dig själv. Då vi söker någon omgående kommer vi att anställa så fort vi hittar rätt, så vänta inte med din ansökan.
Varmt välkommen med din ansökning på mail.