OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Bröd och skådespel möts på GöteborgsOperan, till glädje för alla sinnen.
Vi söker nu serveringspersonal till GöteborgsOperans restaurang, i fantastisk miljö i operahusets foajé. Här serveras lunch på vardagar, à la carte i samband med föreställning och större bokningar anordnas vid tillfälle. GöteborgsOperans restaurang strävar efter att i så stor utsträckning som möjligt servera ekologisk och närproducerad mat och vi har fått Nordens främsta miljömärkning, Svanen.
Vi söker dig som är serviceinriktad, sätter gästens bästa i fokus och som vill vara delaktig i att skapa en fulländad upplevelse för våra restaurang- och operabesökare.
Du gillar att arbeta självständigt i ett högt tempo samtidigt som du har god samarbetsförmåga. Som person är du initiativrik, flexibel och har ett gott humör. Vi erbjuder ett spännande arbete i en kreativ och offentlig miljö med många gäster i omlopp under intensiva perioder.
Du som söker skall ha minst 3 års dokumenterad erfarenhet av arbete inom restaurang och restaurangutbildning är meriterande. Är du intresserad av ett ekologiskt kök och av GöteborgsOperans konstnärliga verksamhet så är det ett extra plus.
Tjänsten är en timanställning och arbetet är förlagt både dag-, helg- och kvällstid.
Kontaktpersoner på detta företaget
Kristina Hauge, Restaurangchef
031-10 82 11
Anna Holm, Personalspecialist
031-10 80 71
Simon Engmalm, Teaterförbumdet
031-10 82 02
Simon Engmalm, Teaterförbundet
031-10 80 00
Restaurangchef Kristina Hauge
Tfn, 031 – 10 82 11
Assisterande restaurangchef Ousainou Mbye
Tfn, 031 – 10 82 15
Restaurangchef Kristina Hauge
031 – 10 82 11