OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Om jobbet
Till vår verksamhet Hotell Alfred Nobel & Restaurang Baptista i Karlskoga söker vi nu serveringspersonal.
Om företaget:
Ekman Hotels är en hotellkedja med rötterna i Värmland och består idag av sex hotell, ett vandrarhem samt en konferensanläggning.
Allt vi gör inom våra verksamheter speglas av våra värdeord ”Gôtt, Glatt & Service på Vårt vis” och alla som arbetar i våra organisationer förväntas leva efter detta och sprida den känslan till varandra och till våra gäster.
Vi har som mål att fortsätta växa som kedja med fler nya anläggningar under de närmsta åren. Under våren 2022 öppnade Hotell Alfred Nobel upp Restaurang Baptista.
Ekman Hotels är just nu inne i ett arbete med att miljöcertifiera alla våra anläggningar och arbetar hela tiden efter att minska vår klimatpåverkan.
Hotell Alfred Nobel ligger mitt i centrala Karlskoga och är en arbetsplats för dig som gillar varierade arbetsuppgifter med fart och fläkt!
Tjänsten:
Restaurang Baptista inne på Hotell Alfred Nobel är en nyöppnad restaurang sedan våren 2022. Vi erbjuder hotellfrukost, lunchbuffé och a la carté. Vi växer just nu och behöver bli fler!
Du är den som:
Gillar att ha många bollar i luften
Tar egna initiativ
Har en god serviceförmåga
Är en engagerad medarbetare
Flexibilitet är ett nyckelord för oss då vi gärna ser att man hjälps åt mellan avdelningar och vid större aktiviteter samt att det ofta händer många saker som behöver hanteras med kort varsel.
Vi arbetar under dagar, kvällar, helger och helgdagar. När andra är lediga helt enkelt!
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75%-100%, lön enligt kollektivavtal. Provanställning förekommer.
Krav:
Goda kunskaper inom svenska och engelska i både tal och skrift.
God serviceförmåga
Gärna erfarenhet av branschen eller liknande bransch.
Ansökningstid fram till 18 augusti men intervjuer kommer ske löpande
Skicka din ansökan till: Emelie@hotellalfrednobel.se
Bifoga CV samt personligt brev
Frågor om tjänsten besvaras av
Hotellchef: Emelie Wilnier, 0586-364 40