OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Våra gäster kommer hit för att uppleva miljön och den fantastiska maten. Restaurangen har plats för 140 gäster och hotellet har 34 hotellrum med plats för 90 övernattningsgäster. I Gula matsalen och skänkrummet som är den äldsta delen av Gestgifveriet serverar vi dagligen middag. Vinkällaren är fylld med kvalitetsviner från hela världen och vår kunniga personal står för varm och professionell service. Vi söker dig som vill jobba inom servering, som serveringspersonal kommer du att arbeta med att ta emot och servera gäster, avplockning och kundbemötande. Arbetstiderna kan vara förlagda på såväl lunchtid som kvällstid eller helg. Det bör ha minst 1 års erfarenhet inom servering, service och/eller restaurang. Som person är du öppen och social samt trivs med att arbeta bland människor. Du är flexibel, stresstålig och har en hög servicekänsla. Komma med nytänk och idéer för att inte stanna i vår utveckling. Ha goda kunskaper i engelska och svenska. En bra lagspelare men att även kunna jobba självständigt är viktigt.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.