OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Bosjökloster Slott & Trädgårdar grundades som nunnekloster på 1100-talet. Idag är det ett uppskattat besöksmål med utställningar, guidningar, park och trädgårdar och arrangemang året om, bland annat midsommarfirande, konserter, julmarknad och familjeaktiviteter. Här finns också en slottsbutik. Restaurangen drivs i egen regi, dels Trädgårdscaféet som är öppet under sommarsäsongen maj-september, dels Stallet som tar emot bokningar hela året för grupper, konferenser och fester. Verksamheten drivs av familjen Bonde, som bor på platsen sedan flera generationer.
Läs gärna mer om Bosjökloster på www.bosjokloster.se.
Inför årets säsong söker vi personal med erfarenhet av servering, som älskar kontakten med gästerna och att vara med om att skapa underbara matupplevelser för våra gäster.
Arbetet är flexibelt och varierande och du ingår i ett litet team med tätt samarbete med köket. Du behöver tycka om att arbeta i ett högt tempo och med ett leende på läpparna! Du ska kunna axla ansvar när ordinarie serveringsansvarig inte är på plats.
Säsongen börjar så smått i april-maj och drar igång för fullt under sommarmånaderna. Förutom julbord äger bröllop, fester, middagar, möten och konferenser rum året runt. Därför finns möjlighet till fortsättning på deltid efter sommarsäsongen.
Tillgång till transport är ett krav på grund av att restaurangen ligger på landet utan bussförbindelse på helger.
Välkommen med din ansökan!