OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
SSP, The Food Travel Experts, är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om drygt fem miljoner kunder varje vecka. Företaget har verksamhet på fler än 140 flygplatser och 250 järnvägsstationer samt driver över 2 150 enheter i mer än 30 länder över hela världen. SSP har en bred portfölj av över 200 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Bonne Journée, Pizza Hut, Caviar House & Prunier samt det ledande japanska varumärket Ajisen Ramen, liksom attraktiva koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och Bambini Wine Room i Sydney.
Har du intresse och kunskap om mat och dryck, tycker om att arbeta med service, och är intresserad av en spännande internationell arbetsplats är detta kanske arbetet för dig.
Vi söker erfaren personal för heltid-, deltidsarbete och extrapersonal till vår restaurang On My Way i SkyCity som vi driver åt Radisson Blue på Arlanda. Den nyrenoverade restaurangen erbjuder både hotellets gäster och resenärer på Arlanda Airport välkomponerad brasserieinspirerad mat. Med perfekt läge och avslappnad miljö är restaurangen utmärkt för en måltid innan flygresan eller innan ett mindre formellt affärsmöte.
För mer information om vår restaurang följ denna länk:
<A HREF>http://www.radissonblu.se/skycityhotell-arlanda/restauranger-och-barer</A>
och för mer information om hotellet:
<A HREF>https://www.radissonblu.se/skycityhotell-arlanda</A>
Du har minst 2 års praktisk erfarenhet från arbete i restaurang/bar, har god kunskap om vin och serveringsvana är ett krav.
För att lyckas och trivas på Arlandas restauranger behöver du följande egenskaper:
- Du älskar att ge god service och att överträffa gästernas förväntan
- Du har ett genuint intresse och passion för mat och dryck
- Du är stresstålig då det under vissa perioder är mycket gäster hos oss
- Du är flexibel och inställd på att lösa eventuella problem
- Du har praktisk erfarenhet från á la carte servering
- Du gillar att arbeta självständigt och kan ta ansvar likaväl som att du tycker om och har lätt att samarbeta med andra
- Du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska då vi har många internationella gäster
Du är minst 20 år och med anledning av säkerhetsreglerna för arbete på flygplatsen kommer du att genomgå en kontroll, vilket innebär att du inte kan finnas med i straffregistret.
Tjänsterna innebär varierad arbetstid både lunch, kvällar och helger.
Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
SSP är anslutna till VISITA och har kollektivavtal med HRF och UNIONEN
2 års a la carte erfarenhet
Flytande svenska och god engelska
Kontaktpersoner på detta företaget
Håkan Carlsson
073-688 16 79
Håkan Carlson
073-688 16 79
Helena Ahldén
073-688 15 69
Retail Sales Manager Per Sandwall
073-688 15 04
Facket Unionen
Johan Gustafsson
073-688 16 34
Per Lindblom
Iveta Dugas
Patrik Lindholm
Assi Pasic