OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Ringenäs är en av Sveriges vackraste golfanläggningar med vidunderlig utsikt och närhet till hav, natur och gemenskap där alla är välkomna.
Anläggningen består av en golfbana med 27 hål, hotell och konferensanläggning, en uppskattad restaurang för dygnets alla behov och shop med golf och fritidsinriktning.
Här finns stora möjligheter att utveckla golfspel och motion eller bara njuta av en fantastisk miljö som kännetecknas av en familjär stämning.
Vi har en modern restaurang som serverar allt från husmanskost till kreativa à la carte-rätter. I vår restaurang arbetar vi i ett tajt team där vi tillsammans skapar fantastiska matupplevelser till våra gäster som är allt från golfare, hotell- och konferensgäster till barnfamiljer. Våra öppettider är från frukost till kväll där vår personals schema växlar mellan morgon/dag och dag/kväll.
Vill du bli Ringenäs Golfklubbs nästa medarbetare i serveringen?
Har du en passion för mat, är serviceinriktad, en engagerad teamspelare och har nära till skratt? Då är du rätt person att söka jobb hos oss på Ringenäs Golf, Hotell, Restaurang och Konferens! Att få jobba med mat, service och golf på Ringenäs tycker vi är det bästa som finns!
Vår anläggning ligger vackert beläget vid havet och är en händelserik arbetsplats och inför vår säsong behöver vi nu anställa personal i servisen. Tjänsten är en säsongsanställning med start i slutet på mars och fram till oktober, kan ev bli längre.
Vem är du?
Vi söker dig som vill göra säsongen 2023 till Ringenäs bästa någonsin. Trivs vi med varandra kan det även bli din permanenta arbetsplats. För oss är det viktigt att du är en ansvarsfull person som gillar att arbeta i lag och är serviceinriktad.
Vi ser gärna att du har minst två års erfarenhet av liknande arbete och är självgående. Vi erbjuder många förmåner till vår personal då vi anser att det är det viktigaste vi har!
Att jobba i vår servering innebär att du antingen jobbar med lunchservering eller a la carte servering.
Under lunchen har vi mellan 150 - 250 gäster och på kvällarna har vi ca 100 gäster.
Det är bra om du har jobbat med servering och bar tidigare.
Varmt välkommen med din ansökan via Cheffle redan i dag!
1-2 års erfarenhet