OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Nu slutför vi arbetet med Helsingborgs enda internationella första klass hotell och söker en frukostkock som fortsätter leverera en av Sveriges bästa hotellfrukoster (I dagsläget etta på Tripadvisor)
Känner du att det är dags att flytta karriären ett par steg uppåt och är intresserad av att utvecklas vill vi välkomna dig in till vår hotellfamilj med 14 500 hotell på de mest fantastiska platser. Din resa börjar hos oss i Helsingborg där vi har ambitionen att vara ett av de tio bästa Radisson hotellen i EMEA (Europa, Middle East, Africa).
För dig som idag arbetar inom service på restaurang men insett att världen innehåller pärlor som Maldiverna, Seychellerna eller Berlin så är detta den perfekta rollen. Vi har inom Winn Business School och Radisson Academy unika möjligheter att tillse ditt behov av vidareutbildning och via vårt nätverk är världen öppen för dig.
Tillsammans med byggnationen av vår nya Cocktailbar så kommer vi ha fyra unika mat och dryckesupplevelser på Radisson Blu Metropol:
Nellys Food Etc, internationell mat av hög kvalité serverad från vårt öppna kök
A little party, utnämnd till en av världens bästa Champagnebarer med över 300 sorters Champagne på glas.
THE BAR, en ny internationell cocktailbar som serverar upplevelser, öppnar i januari 2022.
Super breakfast, vår dagliga frukostbuffé och a la carte frukost som nominerats som Sveriges bästa och är etta på Tripadvisor i Helsingborg.
Service Crew Kitchen Frukost. Du ansvarar för både buffé och a la carte frukost och dina arbetstid kommer vara morgon/förmiddag.
Du kommer att ingå i ett härligt team där vi tillsammans skapar en fantastisk arbetsplats och mötesplats för våra gäster. Du bjuder på dig själv, är engagerad i kollegor och gäster på hotellet och har nära till skratt och bus.
Du är ett glittrande stjärnskott i restaurangbranschen. Du brinner för smakupplevelser och kombinationen av mat och dryck och att få skapa en oförglömlig frukostsupplevelse för våra gäster.
Tycker du att det här låter spännande så passa på och sök.
Det vi erbjuder dig är en roll där du jobbar som Service Crew - Kitchen men även kan jobba på övriga avdelningar på hotellet och sprida din passion.
Sista ansökningsdag är 20211115
Nu söker vi dig som är passionerad, driven och älskar att ge gäster upplevelser utöver det vanliga. Du gillar att jobba i team samt självständigt och hjälper till där det behövs på hotellet. Du kan jobba flexibelt både kvällar, mornar samt helger.
Du kommer att ingå i ett härligt team där vi tillsammans skapar en fantastisk arbetsplats och mötesplats för våra gäster. Du bjuder på dig själv, är engagerad i kollegor och gäster på hotellet och har nära till skratt och bus.
Du brinner för att leverera matupplevelser som våra gäster sent kommer glömma. Vi söker kockar som är innovativa, serviceminded och sätter gästers önskemål först. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i kök med professionell matlagning. Kanske har du arbetat som bagare eller konditor, det skulle också passa i vårt team.
Att jobba noggrant och leverera kvalitét är viktigt för dig.
Tycker du att det här låter spännande så passa på och sök.
Det vi erbjuder dig är en roll där du jobbar som Service Crew - Kitchen men även kan jobba på övriga avdelningar på hotellet och sprida din passion.
Hotellet ägs och drivs av Winn Hotel Group AB (https://www.winn.se/) som äger, driver och utvecklar hotell med personlighet, engagemang och glädje.
Winn Hotel Group driver även sina egna affärsakademi kallad Winn Business School (https://www.winn.se/winn-business-school/).
Kontaktpersoner på detta företaget
Anna Blomqvist
+46 70 1602761
Charlotta Olsson
+46 70 610 8767
Maria Tallén
+46 8 745 75 61
Nicklas Södervall
Madeleine Tempé
+46 8 470 91 01
Madeleine Tempé
+46 8 470 91 01