Service lead Kök (Souschef), Scandic Triangeln

Service lead Kök (Souschef), Scandic Triangeln

Arbetsbeskrivning

Är du vår Souschef?

Scandic Triangeln reser sig över Triangelns köpcentrum och är en naturlig mötesplats och ett landmärke i Malmö. 20 våningar högt med 221 hotellrum, mötesrum, Ballroom och vår restaurang TRL där man möts för både cocktails och middag.

Nu behöver vi förstärka vårt kök med en skarp och driven souschef för att leda driften.

Vi söker Dig som vill bli en del av vårt team och sida vid sida med oss driva vår restaurang framåt. Vi ser framför oss att Du är en driven och ambitiös person med stor erfarenhet av a la carte på restauranger med ambition, driv och en hög nivå i leveransen. Du är en person som naturligt leder ditt team, tar ansvar i situationen och som förstår vikten av att vi alla är en del av ett team, och att det är vi tillsammans som skapar gästupplevelser.

Ditt fokus kommer framförallt att vara i vår a la carterestaurang och säkerställa kvalitén så att vi når och upprätthåller den nivå vi strävar efter. Du kommer vara med och utveckla våra menyer och leda köket i den dagliga driften. Vi arbetar framförallt med mellanrätter och uppdaterar menyn löpande för att följa säsong och gästens önskemål.

I din roll som Service Lead är du en viktig del av driften och rapporterar till Service Team Manager. Tillsammans med Service Team Manager är du med och utvecklar våra rutiner, arbetssätt. Du driver och planerar arbetspasset och är med och bemannar, samt i utvecklingen av medarbetarna.

Vi ser att Du är en person som ser positivt på förändringar och har förmågan att leda andra, är flexibel och har lätt att se lösningar och skapa relationer. Du är en ledare, som ser det som självklart att vara närvarande på olika tider och dagar efter verksamhetens behov och har ett helhetsperspektiv i allt du gör. Du ser till nyttan av samarbete, att ge regelbunden feedback och är kommunikativ i din ledarstil. Du planerar din tid och jobbar målmedvetet mot kort- och långsiktiga mål. Som ledare hos oss är du dessutom modig, prestigelös och ser Scandics värderingar som dina!

Förmågor & kunskaper

A la carte med erfarenhet från ambitiösa kök med hög nivå

Ledarskapsförmågor

Arbetstid främst kvällar och helger

Förståelse för köksekonomi

Driven, ambitiös, kreativ och smaksäker

Erfaren av det nordiska kökets smaker

God kunskap i svenska, i tal och skrift

God kunskap i engelska, i tal och skrift

Arbetet utgår från verksamhetens behov

Uppgift

Driva köket i TRL framåt mot uppställda mål

Vara med och utveckla smaker, koncept och känsla

Leverera mat av hög kvalitet med rätt ekonomi

Ersätta din chef vid frånvaro

Vara med i planeringen och utvecklingen av köket framåt

Utveckla medarbetare

Säkerställa leverans i TRL

BRING YOUR CULTURE, BUILD OURS.
Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO Vi strävar alltid efter att bli bättre. Vi är pålitliga och levererar hög kvalitet i allt vi gör.

BE YOU Vi är oss själva, och låter andra vara sig själva. Vi uppskattar mångfald i tankesätt och bakgrund.

BE CARING Vi möter alla som kommer till oss med värme och får dem att känna sig välkomna. Vi bryr oss om människorna, planeten och samhället runtom oss.

BE BOLD Vi vågar göra saker annorlunda och bryta invanda beteenden. Vi ser hellre framåt än bakåt.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Scandic Hotels Sverige
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 10 mars 2021
  • Ansök senast: 4 april 2021

Besöksadress

SVEAVÄGEN 167
None

Postadress

SVEAVÄGEN 167
Stockholm, 11346

Liknande jobb


Souschef

Souschef

23 november 2024

Souschef

23 november 2024

Sous Chef

Sous Chef

20 november 2024

20 november 2024