OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Clarion Collection® Hotel är en samling personliga hotell med en genuint mysig och varm känsla. Du hittar våra hotellpärlor mitt i stan, just nu i Sverige, Norge och Lettland. Hos oss får du inte bara en skön hotellsäng och en riktigt god frukostbuffé. Vi bjuder dessutom på Afternoon Sweets och, som den enda hotellkedjan i Norden, på vår omtyckta middag Tonight’s Special – alla dagar i veckan.
Vi vill att våra gäster ska se oss som en vän på resan. En varm, omtänksam vän att komma hem till, var de än befinner sig. Vi har en klar vision om att Clarion Collection Hotel ska erbjuda den mest personliga vistelsen med genuin omtanke. Träffar den visionen dig rakt i hjärtat? Då ser vi fram emot att få träffa dig!
Clarion Collection – Yours truly
På Clarion Collection Hotel Kompaniet har vi 127 dubbelrum. Här arbetar vi med ett koncept där frukostbuffé och vår kvällsmåltid ingår för alla gäster på hotellet. Vi erbjuder vällagad mat med bra råvaror och ofta är det vår omtyckta kvällsmåltid som gör att gästerna väljer att bo hos oss om och om igen.
Arbetsbeskrivning:
Du kommer att jobba självständigt i köket med matlagning & servering av vår kvällsbuffé. Du serverar allt mellan 30-280 hotellgäster och som kock hos oss är du även delaktig i servicen i matsalen. Därför är det viktigt att du är både social & van att ha många bollar i luften samtidigt. Din arbetstid är mestadels förlagd kvällar & helger
Vi söker dig som:
• Helst har några års erfarenhet i branschen
• Utbildning inom matlagning är meriterat
• Brinner för god service & tycker om mötet med gästen
• Är ansvarsfull & van att jobba självständigt & ta egna initiativ
• Är stresstålig, jobbar snabbt och är organiserad
• Är en bra teamplayer, vi lägger stort fokus på gott samarbete
• Kan prata både svenska och engelska då man har mycket kontakt med både gäster och medarbetare
Ansökningarna kommer att behandlas löpande, så skynda att söka om detta är rätt för dig! Ansökningar tas emot i systemet nedan och för eventuella frågor ta kontakt med Restaurant Manager Charlotta Schultz på charlotta.schultz@choice.se eller 0155-288020.
Är du den personen vi söker? Välkommen med din ansökan!