OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Är du nyfiken, orädd och älskar service? Vill du utvecklas samt bidra och påverka vårt nästa spännande koncept? Då är du vår nya stjärna?
Join the Kitchen Club!
The Kitchen Club i Juvelen, Uppsala - en restaurang som bjuder in den moderna livsnjutaren till en hållbar och avslappnad matupplevelse med höga ambitioner. The Kitchen Club är ett helt nytt restaurangkoncept där vi möter gästerna hela dagen- från morgonens surdegsfralla till kvällens middagsupplevelse eller spontana AW, och där emellan en god lunch. Nu vill vi ha med dig som bidrar till att skapa en miljö där människor kan mötas, tankar väckas, idéer delas och energi fyllas på.
Om rollen
Rollen innebär att dagligen skapa gästupplevelser med det lilla extra och genom kreativitet och fingertoppskänsla för vad som attraherar våra gäster skapa den bästa servicen. På The Kitchen Club erbjuder vi en heldagsupplevelse där karaktären förändras under dagen - frukost på morgonen, lunch och kafé på dagen med servering av kaffe och lättare rätter till AW och avslutning med middagen. Du kommer arbeta både självständigt men även i team efter satta rutiner inom matsal och kafé.
En viktig del i dina arbetsuppgifter kommer att vara att skapa goda relationer, självklart till våra restauranggäster, men även till alla dina kollegor inom hela Kitchen Club.
Exempel på arbetsuppgifter
• Serviceinriktat ta emot beställningar
• Hantera och servera mat och dryck
• Förbereda matsal och kafé efter heldagsupplevelsens karaktär
• Kaffeberedning
• Aktivt arbeta för att skapa den bästa mat-, dryck- och serviceupplevelsen
• Vara delaktig i förbättringsarbete
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Uppsala, som inleds med en sex månaders provanställning. Då vi öppnar upp för en heldagsupplevelse så kommer du arbeta både dag- och kvällstid enligt schema.
Vår nya stjärna
Du har tidigare erfarenhet från restaurangbranschen och minst två års erfarenhet av servering på en a la carte-restaurang. Självklart har du kunskap och stort intresse av mat och dryck. Arbetet förutsätter att du har erfarenhet av kassahantering. Har du dessutom baristautbildning ser vi det som meriterande. Vidare har du gymnasieutbildning i grunden och du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska.
Din personlighet
Som kocDu har ett naturligt driv och vet du vad som gör det lilla extra utifrån ett service-, kvalitets- och helhetsperspektiv. Du kan arbeta självständigt men är prestigelös och hjälper till där det behövs och uppskattar teamarbete. Du tycker det är lika roligt att möta gästen på restauranggolvet som att serva dina gäster över disk i vårt kafé och du brinner för service och upplevelsen i kombination med passion för mat och dryck. Utmaningar räds du inte utan ser dessa som möjligheter. Utöver ovanstående delar du förstås vårt driv och engagemang för mat-, dryck- och restaurangupplevelsen!
Stämmer detta in på dig? Tveka inte att höra av dig!
Vi erbjuder
Du erbjuds komma in i ett nytt team med höga ambitioner och tillsammans med teamet utveckla Coors nya restaurangkoncept med hållbarhet i fokus. Vi vill att du ska se Coor som en långsiktig arbetsgivare, med de många framtida utvecklingsmöjligheter som ett bolag i stark tillväxt medför. Vi är ett stort bolag med mycket trygghet men också mycket entreprenörsanda och innovation. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Coor arbetar också aktivt för att skapa en stark servicekultur och att ständigt utveckla och engagera alla medarbetare. Coor har flera serviceanpassade utbildningar för alla medarbetare och chefer, men också specialistanpassade utbildningar för olika yrkesgrupper. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.
Kontaktuppgifter och övrig information
Ansökningar hanteras löpande så tveka inte att skicka in din ansökan så snart som möjligt. För mer information, vänligen kontakta restaurangchef Sofia Hansson på mail sofia.hansson@coor.com.
Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. På Coor finns stor erfarenhet av förändringsledning, vilket tillsammans med ett aktivt och strukturerat arbete med ständiga förbättringar och innovationer gör att Coor kan ta ett stort ansvar för att utveckla serviceleveransen. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland.
Inom området mat och dryck driver Coor restauranger, caféer och butiker hos företag, hyresvärdar, sjukhus och universitet i Sverige. Vår ambition är att var ledande i att skapa helhetsupplevelser kring mat på jobbet – från restaurangmiljön och njutningen till hållbarheten och hälsan.
Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2022 av Karriärföretagen
Kontaktpersoner på detta företaget
Gruppchef Mikael Larsson
08-55396181
0730-684058
Coor Service Management
Johanna Lindstedt
08-7642532
Marcus Kahanek
011-194354