OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sodexo AB söker kockar, restaurangbiträden och måltidsvärdar som vill arbeta hos oss i sommar men även vikarier som kan hoppa in vid frånvaro hos vår ordinarie personal vid andra tider.
Centralköket och restaurangen ligger på Vrinnevisjukhuset i Norrköping.
Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.
Dina arbetsuppgifter som kock består av att laga mat till patienter och restaurang, disk och städ vid behov, egenkontroll och övriga i kök förekommande arbetsuppgifter.
Dina arbetsuppgifter som restaurangbiträde i kök eller restaurang består av disk, städ, lättare matlagning, råkostberedning, servering, egenkontroll och övriga i kök förekommande arbetsuppgifter.
Dina arbetsuppgifter som måltidsvärd på avdelning består av servering,disk, städ, beställning av varor och portioner från kök samt övrigt förekommande arbetsuppgifter.
Kvalifikationer/krav:
• Kock- Kockutbildning minst 2 år, erfarenhet av arbete med mat på sjukhus är meriterande, kunskap om livsmedelshygien och specialkoster
• Restaurangbiträde- Erfarenhet inom kök och restaurang, kunskap om livsmedelshygien, arbete med mat på sjukhus är meriterande
• Måltidsvärd- Erfarenhet inom kök/restaurang, kunskap om livsmedelshygien
Personliga egenskaper:
Vi söker dig som:
• Har ett gediget intresse för matlagning och alltid sätter patienter och gäster i fokus
• Är flexibel och serviceinriktad
• Har god samarbetsförmåga
• Är ansvarfull
Anställningsform och arbetstider:
Visstidsanställning. Arbetet är förlagt dag/kväll och helger.
Har du frågor kontakta Kökschef Staffan Lundberg staffan.lundberg@sodexo.com
Din ansökan vill vi ha senast den 31 mars. Intervjuer sker fortlöpande.
Ansökan kan endast göras via vårt rekryteringsverktyg.
Ansökningar inkomna på annat sätt behandlas inte.
Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan, sin starka drivkraft och entreprenörsanda startade han upp ett litet serviceföretag som levererade mat till företagspersonal i hans hemstad Marseille. Idag har Sodexo vuxit till en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 80 länder världen över. Vi är världsledande inom Quality of Life Services – service för livskvalitet, och våra kunder finns både inom privat och offentlig sektor samt på institutioner. Vi erbjuder integrerade servicetjänster inom Facilities Management: arbetsplatstjänster, lokalvård, måltidsservice samt hjälpmedels- och konferensverksamhet. Vi bidrar till att öka de anställdas välmående, effektivisera verksamheten och säkerställa att alla viktiga servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser. Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen. Vårt arbete inom dessa områden har också resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser under årens lopp.
I Norden omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper
LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,