OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Föreställ dig att du har 2600 gäster fördelade över flera restauranger. Gästerna kommer från olika generationer, med olika tidigare upplevelser av mat, och har alla olika utmaningar under dagen. Måltiden du serverar är en av deras viktigaste källor för både trivsel och energi.
Du kommer till en organisation där gästen står i fokus och där omsorgen om måltiderna är mycket viktig i alla led. Den omsorgen vill vi ska märkas för alla de ca 2600 portioner vi lagar från grunden i våra två produktionskök. Köket i Vagnhärad producerarar ca 1000 portioner och köket i Trosa producerar ca 1600 portioner. Förutom våra två produktionskök har vi fem mottagningskök. Hos oss pågår ett ständigt utvecklings- och förbättringsarbete, närmsta utvecklingen är att vi öppnar upp ytterligare ett nytt produktionskök i Trosa vid årskiftet 21/22 och ytterligare ett produktionskök i Vagnhärad sommaren 2022.
Vi arbetar i linje med "Diet for a green planet" vilket innebär vällagade, välkomponerade måltider med fokus på ekologiska närproducerade råvaror som är i säsong just nu. Vi har ett medvetet tänk kring att minska matsvinn i hela kedjan i allt från produktion och tillagning samt våra kunders tallrikar.
Det team som varje dag möjliggör måltiderna består av 22 medarbetare, varav 11 arbetar i Vagnhärad fördelat på två mottagningskök och ett produktionskök.
VAD INNEBÄR JOBBET SOM SERVICEPERSONAL?
Vi söker timvikarier till våra mottagningskök i Vagnhärad och Trosa. Ditt uppdrag som servicepersonal/köksbiträde/måltidsbiträde är att stötta kockarna i deras dagliga arbete och självständigt göra de arbetsuppgifter som du tilldelas.
Exempel på dina arbetsuppgifter är:
• Att ta emot maten när den kommer till mottagningsköket
• Salladsberedning
• Att vara behjälplig med disken
• Att vara behjälplig med städning i köket så det hålls snyggt och rent
• Bära ut mat i skolrestaurangen
VEM SÖKER VI?
Du som söker:
• har en servicekänsla som sitter i ryggmärgen
• är 18 år eller äldre
• behärskar svenska i tal och skrift
Vi ser det som meriterande om du har:
• erfarenhet från storkök som servicepersonal/köksbiträde/måltidsbiträde
• erfarenhet av beställningar
• datorvana och erfarenhet från kostdatasystem (ex Mashie)
• B-körkort
Du trivs med att jobba i team, vilket märks på att du har lätt för att samarbeta, är lyhörd och gärna bidrar med dina kunskaper till övriga i gruppen. Dina tidigare kollegor kan berätta om din goda förmåga att lyssna och hur du delar med dig av dina erfarenheter. Du är kvalitetsmedveten, och är en fena på att ta emot instruktioner ett bra sätt.
Dagarna hos oss kan se olika ut, exempelvis kan vi behöva anpassa vårt arbetssätt efter ändrade förutsättningar. För att lösa vårt uppdrag är vi flexibla i vårt team, vilket vi vill att du också är.
Då arbetet stundtals innebär en hög arbetsbelastning behöver du kunna prestera bra även i dessa situationer. Tunga lyft förekommer, vilket ställer krav på tillräckligt god fysik.
INFORMATION OM ANSTÄLLNINGEN
Anställningsform: Timvikariat
Omfattning: Timmar, dagtid, helgarbete förekommer
Tillträde: Enligt överenskommelse
ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Varmt välkommen med din ansökan till Trosa kommun!
Kontaktpersoner på detta företaget
Stig Tördahl
vxl 0156-520 00
Ekonomichef Margareta Smith
0156-520 92
Personalchef Torbjörn Unnebäck
0156-520 00 (vxl)
Kommunchef Johan Sandlund
0156-520 00 (vxl)
Enhetschef Hälso- och sjukvårdsenheten Lena Gernandt
0156-521 77