OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Hotell Wilhelmina är ett hotell som tillhandahåller festkvällar, trubadurkvällar, mindre och stora middagssällskap samt vanliga restaurang erbjudanden. Utöver det har boende gäster året runt. Vi har även en fin SPA anläggning att erbjuda med en fantastisk vy. Vår högsäsong sträcker sej från juni - aug. Vi är bemannade från kl 05.30 - 23.00. Vi är ett hotell med ca 10 anställda under lågsäsong till 25 anställda på högsäsong. Vi är ett bra gäng med gott samarbete.
Som person ser vi helst att ni har erfarenhet inom yrket, har ett intresse i mat och dryck samt en känsla för god service där ni sätter gästen i första led.
Du bör också kunna planera ditt jobb och lösa problem. Du bör inte vara rädd nya arbetsuppgifter utan se dem som en chans att utvecklas. I båda tjänsterna förekommer arbetsuppgifter inom restaurang samt reception, från servering av lunch till ala carte samt även in och utcheckning av gäster.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.
Kontaktpersoner på detta företaget
Chefskock Hotelle Wilhelmina Mickael Mattsson
0940-55420