OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och omfattar 30 attraktioner, sex restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Tivolit bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans och barnunderhållning. 2015 hade Gröna Lund ca 1300 anställda under säsong och besöktes av ca 1,4 miljoner gäster, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.
Gröna Lund är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Aquaria, Furuvik och Skara Sommarland.
Gröna Lund är en hel värld av mat och dryck. Här får du inte bara en restaurang, utan sju, alla med olika koncept och inriktning. Vill du laga finlirad á la carte eller svänger du hellre ihop en schysst pizza? Langa nygrillade kycklingklubbor i en BBQ-kiosk eller vara dirigent för stora showmiddagar? Oavsett kommer du ha Jonas Dahlbom, en av Sveriges mest meriterade kockar och vårt senaste tillskott på matsidan, som parhäst.
Jobbar du i matsal kan det handla om att servera samma rätt samtidigt till stora sällskap, balansera en tokhungrig familjs alla behov på en bufférestaurang eller ”sälja in” mat och dryck till matmedvetna mindre sällskap. Vad passar dig?
Hos oss möter du familjer, 5-kampare, konsertgäster som alla har det gemensamt att de vill ta en paus från tivolistojet och äta något riktigt gott. Vår uppgift är att bjuda dem på en minst lika härlig upplevelse som den i parken.
Som Servis på Gröna Lund kommer du ha en egen station där det ofta förekommer flera sittningar per pass. Förutom att ta väl hand om våra gäster och kollegor ansvarar du också för egen kassa samt redovisning av den.
Till denna roll söker vi dig med stort intresse för mat och dryck och som också drivs av viljan att ge bästa möjliga service till våra gäster. Du har tidigare arbetat som servitris/servitör på en á la carte restaurang och känner dig bekväm med svenska såväl som engelska i både tal och skrift. Då tempot i våra restauranger många gånger kan vara högt och du har hand om en egen station är du flexibel och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta. Vidare är du ansvarstagande och har ett ekonomiskt tänk i ditt dagliga arbete. Du arbetar gärna i ett team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete där du själv tar ett eget ansvar för att skapa detta. Det är meriterande om du genomgått en restaurangutbildning, STAD-utbildning och har erfarenhet av kassasystemet TRIVEC. Du är minst 18 år fyllda.
Vi har inget sista ansökningsdatum utan tjänster tillsätts löpande, så skicka in din ansökan redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mail utan via vår hemsida.
Varmt välkommen med din ansökan!
Kontaktpersoner på detta företaget
Rekrytering på, Parks and Resorts
010 708 94 00
Cecilia Palmberg, HR-specialist, rekrytering
076-540 44 05
Rekrytering på, Parks and Resorts
010 708 94 00
Rekrytering på, Parks and Resorts
010 708 94 00
Caroline Lidholm,
010 708 9411
Rekryteringen Gröna Lund, Parks and Resorts
010 708 94 00
Caroline Lidholm, Rekryteringschef
010 708 9411
Rekryteringen Gröna Lund, Parks and Resorts
Rekryteringen Kolmården, Parks and Resorts