Arbetsbeskrivning
På The Chef har vi öppet för lunch och middag 6 dagar i veckan. Cateringar, event och bröllop är en stor del av vårt arbete, det gör att ditt arbete blir varierande och utmanande. Hos oss jobbar vi dagtid, kvällstid och varannan helg.
Tillsammans skapar vi en bra upplevelse för våra gäster i en härlig avslappnande miljö. God kommunikation och förmåga att jobba själv och tillsammans med andra är en förutsättning när du jobbar här.
I dina arbetsuppgifter ingår att förbereda för dagens/kvällens service, sälja en härlig upplevelse för våra gäster på plats, beställa varor, administrativa uppgifter och vara den som har god överblick över allt som rör restaurangen.
The Chef öppnade 2020 och har under de fyra åren vi haft öppet lagt grunden för verksamheten. Nu jobbar vi återkommande mot många företag med cateringar och event. Restaurangen är välbesökt året runt både kvällstid och dagtid. Sommarmånaderna är högsäsong med extra många gäster, både från Övik men även utifrån. Restaurangen har 45 sittplatser och under sommaren en uteservering med 30 sittplatser och en del med soffor. Varor levereras till oss varje vardag och varorna beställs via weborder dagligen, god kontakt med säljare hos leverantör.
The Chef är ett välmående företag som ser framåt och med högt till tak och korta beslutsvägar vill vi att du tillsammans med oss ska ta nästa steg i vår utveckling! Välkommen med din ansökan.