OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
RADISSON BLU SCANDINAVIA HOTEL
Med bästa läget i stan och en fantastisk personal levererar vi förstklassig service till våra gäster. Vårt mål är att vara Göteborgs bästa hotellarbetsplats. Vi har ett helt nyrenoverat hotell med 355 hotellrum och sviter, bar & restaurang, stor konferensavdelning och fantastiska allmänna ytor. Vi hoppas du vill vara en del av det nya Scandinavia.
Vi söker nu en engagerad medarbetare med hög servicekänsla till tjänsten Servitris/Servitör till Frukost/Lunch . Du ska ha ett eget driv med sinne för detaljer för att passa in i vårt team och tycka om att prata med gäster. Att vara morgonpigg är en förutsättning för tjänsten som är förlagd till morgon/dagtid schemalagt även helger.
DINA HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER BLIR:
Din uppgift är att se till att våra gäster får en bra start på dagen genom att välkomna dem på frukosten.
Du är uppmärksam om gäster behöver hjälp, dukar av och fyller på det som behövs.
På lunch ta upp beställningar och servera .
Servering av mat och dryck samt övriga förekommande arbetsuppgifter inom avdelningen såsom uppdukning och förberedelse för nästa skift.
FÖLJANDE KRÄVS FÖR TJÄNSTEN:
Tidigare dokumenterad erfarenhet från liknande tjänst samt yrkeskunnig inom området mat, dryck och servering
Du har ett säljande sätt och lätt för att lära
Du har en naturlig känsla för gästservice, kvalitet och problemlösning
Du som söker är ska vara service minded och mån om att alltid ge våra gäster den allra bästa service-upplevelsen
Möta avdelningens och hotellets högt uppsatta mål och policies samt följa Radisson Blu Hotels & Resorts gemensamma riktlinjer och servicekoncept.
Möjlighet att tjänstgöra morgon -, dag-och helgpass.
Behärska svenska och engelska. Ytterligare språk är meriterande.
VI ERBJUDER:
Visstidsanställning 6 mån 100 % med tillträde mars 2020.
Lön och förmåner efter överenskommelse
ANSÖKAN:
Din skriftliga ansökan med CV önskar vi snarast sänt till:
Radisson BLU Scandinavia Hotel,
Ben Johnson
via e-mail: ben.johnson@radissonblu.com
Urval och intervjuer kommer att ske löpande
Kontaktpersoner på detta företaget
Executive Chef Tobias Binder
Marina Skaby
031-7585018
Front Office Manager Charlotta Hysing
031-7585000
Marina Skaby
Director of Sales and Marketing Pia Schröder
031-7585000
Executive Chef Tobias Binder
031-758 50 54
Food & Beverege Manager Maria Gustavsson
Chief Engineer Kjell Gustafsson
031-7585000
Executive Housekeeper Nadja Virta
031-7585000