OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Din profil
Vi ser dig som en person som är självgående och som tidigare jobbat som servis eller hovmästare på en mindre restaurang med högt tempo och vet vad det innebär.
Du tycker att det är kul att jobba med människor och som alltid har ett leende på läpparna, du gillar att få bidra med din goda service och bidrar därför med en härlig stund till gästerna.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
- Servera kunder
- Ta beställningar
- Se till att det är rent och fint omkring bord och stolar
Skallkrav:
- Gärna 3-5 års erfarenhet som servis eller hovmästare
- Självgående som person
Meriterande:
- Kunskaper inom viner som hovmästare
- Vi använder oss av kassasystemet Ancon och som är meriterande att kunna, men inget krav
Om Restaurangen
Restaurangen ligger intill Kyrkviken och Stockholms inlopp.
Kvarterskänsla med god mat, goda rätter av enkla råvaror, fisk, kött, grönt.
Teamet består av ett litet tajt gäng, där det är en familjär atmosfär med många stamgäster och därför viktigt att du är öppen som person, men ändå privat.
Arbetstider/Lön/Start
Arbetstider är enligt schema och restaurangen öppnar 16:00 på vardagar,
12:00 på helger och stängt på måndagar.
Lönen förhandlas på plats med start omgående!
Välkommen med ansökningar via mail till info@restaurangbryggan.se