OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Restaurang Emmer öppnade augusti 2020 och är en del av Emmer på Ulriksdals värdshus. Här skapar vi framtidens restaurangupplevelse i samklang med djur och natur. På våren klipps fåren och på sommaren är det full fart i trädgården. Hösten inleds med att safta, sylta och pickla skörden från den ljuva sommaren och vår egen odling. Året avslutas med ett välbesökt julbord i unik miljö, med egenkryddad sill och våra grödor från köksträdgården. Här möter det kulturhistoriska arvet framtidens matlagning och drömmen om ett slutet kretslopp.
Hur ser din arbetsdag ut? Du kommer huvudsakligen att arbeta på restaurang Emmer. Där kommer du att vara med i ett litet nära team av servispersonal och hovmästare som tillsammans jobbar mot samma gemensamma mål, att ge våra gäster en finstämd service och en härlig upplevelse. Du kommer ha ett varierande schema med dag, kväll och helgarbete. Söndagar och måndagar håller vi stängt för den värdefulla återhämtnings skull.
Vem trivs här? En person som har ett genuint mat och dryckesintresse som värdesätter den 50 meter korta färden från jord till bord. Vi söker dig som kan arbeta självständigt och har passion för service, medvetenhet om råvarans ursprung och som gärna är med i skapandet av en spännande och innovativ plats för såväl gäster som kollegor. Vi arbetar professionellt och hjärtligt, personligheten får gärna skina igenom och så även din!
Vi ser gärna att du har:
Mycket goda dryckeskunskaper som sommelier eller liknande erfarenhet
Minst 4 års dokumenterad arbetslivserfarenhet inom à la carte servering
Kommunicerar obehindrat i svenska och engelska i tal och skrift
Lön enligt överenskommelse.
Urval och intervjuer sker löpande så registrera din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt.
Vad erbjuder vi? Ulriksdals värdshus ligger vackert vid Edsviken och är ett hus fullt av förväntningar och möjligheter. Vi är ett glatt gäng i ett gammalt värdshus som serverar modern mat med fokus på det gröna. Vi är stolta över att vi har egen trädgårdsodling som vårt kök flitigt använder. Just nu är vi i en spännande utvecklingsfas i syfte att förmedla vår vision med restaurang Emmer. Att göra den röda (gröna) tråden mellan trädgård, kök och matsal ännu tydligare. Våra arbetsdagar är fyllda av kreativitet, unika upplevelser och vi är en rolig arbetsplats med bra förmåner.
Restaurang Emmer besöks för lunch och middag. Emmer på Ulriksdals värdhus står för trädgårdsaktiviteter, firande, bröllop, julbord och mycket mer. Hos oss trivs du om du gillar att ge förstklassig service men inte tvekar på att dra på dig gummistövlar för att hjälpa till i trädgårdsodlingen ibland.
Restaurang Emmer och Ulriksdals Värdshus ingår i Svenska Brasserier tillsammans med systerkrogarna Sturehof, Riche, Teatergrillen, Taverna Brillo, Luzette och Aira. Vi erbjuder en trygg och rolig arbetsplats med stort utrymme för utveckling.