OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Är din stora passion människor, service och god mat? Har du erfarenhet från servisyrket? Då har vi jobbet för dig.
Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer huvudsakligen att arbeta i vår matsal där du kommer att vara en i teamet av servispersonal och hovmästare som tillsammans jobbar mot det gemensamma målet som är att ge våra gäster förstklassig service och en fantastisk upplevelse.
Vem trivs här?
Vi söker dig som har passion för service och talang för att skapa en härlig upplevelse för våra gäster. Du har ett stort intresse för mat och dryck och vi ser gärna att du har god kunskap om olika typer av viner så att du kan rekommendera rätt vin till våra fantastiska maträtter. I rollen som servitris/servitör är det viktigt att kunna prioritera och att vara noggrann. Det är meriterande om du tidigare har jobbat med att servera i en miljö där det är högt tempo, har erfarenhet av att blanda drinkar, samt att du är van vid att servera större sällskap. Önskvärt är att du har gått STAD (Stockholm förebygger Alkohol- och Drogproblem) utbildningen.
Vad erbjuder vi?
Hos oss får du förmånen att jobba mitt i Stockholms hjärta med storstadspulsen utanför. Våra arbetsdagar är fulla av förväntningar och unika upplevelser. Hos oss är vardagen varierande och vi är en trivsam arbetsplats med bra förmåner så som friskvårdsbidrag, rabatt på våra restauranger, kompetensutveckling i vår interna akademi med mera.
Vi erbjuder extrajobb.
Är du intresserad? Tveka inte att höra av dig till oss! Tillträde snarast. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.
Varmt välkommen med din ansökan!
Om oss Svenska Brasserier är ett samlingsnamn för Sturehof, Sturehofs Matmarknad, Riche, Teatergrillen, Taverna Brillo, Luzette, Ulriksdals Värdshus, AIRA, The Hills, Riche Fenix och Gondolen.
I likhet med internationella brasserier vi inspirerats av har vi stora restauranger med många sittplatser och generösa öppettider, men till skillnad från våra förebilder, har våra restauranger sin utgångspunkt i svensk gastronomi och estetik.
Svenska Brasserier har en värdegrund som vilar på orden generositet, tillgänglighet, trovärdighet och underhållande.