OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER med 25 restauranger och 10 caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Vi omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges fjärde bästa arbetsgivare av våra medarbetare i Universums undersökning 2017. För mer information besök: www.sabis.se
På Skandias huvudkontor vid Lindhagens Plan, driver Sabis restaurangen Mat & Prat. Här serveras lunch till ca 800 gäster dagligen. Vi erbjuder luncher och middagar i gästmatsalarna och dukar upp bufféer i huset i samband med konferenser. Vi driver även ett café i huset. Varje dag levererar vi kaffe, kakor och frukt till de olika våningarna. Totalt arbetar 12 personer för Sabis på Mat & Prat. Vi är Sabis första Svanenmärkta restaurang och jobbar hela tiden för att utveckla vårt miljö- och hälsotänk. Vi arbetar efter Sabis grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt.
Om rollen
Vi söker nu en ny Servis till vårt team! I rollen som Servis ansvarar du för våra gästmatsalar och catering till konferenslokaler och Skandias interna möten samt arbetar i caféet. I arbetet ingår bland annat;
- mottagande av beställningar
- införsäljning av arrangemang
- servering och leverans av luncher, middagar och cateringbeställningar
- bemanna och driva försäljning i caféet
Din profil
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att hantera beställningar och av att servera vid kvalitativa gästluncher och middagar. Vi förväntar oss att du har stort kundfokus och bidrar med glädje på jobbet! Arbetet kräver också noggrannhet, goda språkkunskaper och en vana av att skapa goda kundrelationer.
Vi kan erbjuda dig
• En dynamisk roll med där ingen dag är den andra lik
• Ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer
• Du får möjlighet att utvecklas tillsammans med oss! Vi erbjuder flera utbildningar, möjlighet att byta tjänst och restaurang under din karriär och vi värnar om din personliga utveckling
• En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och arbete främst förlagt under dagtid
Ansökan
Tjänsten är 80 % och i första hand förlagd dagtid måndag-fredag, viss kvälls- och helgverksamhet förekommer. Heltid kan bli aktuellt framöver. Frågor om tjänsten besvaras av restaurangchef Helena Breitung, 070-545 48 77.
Välkommen med din ansökan snarast! Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Kontaktpersoner på detta företaget
Anders Karlsson