OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett svenskt, helägt familjeföretag grundat 1874 som arbetar efter devisen "Passion för mat och möten". Idag driver vi ett antal enheter i Stockholm inom tre affärsområden: SABIS BUTIKER med sju matbutiker, SABIS RESTAURANG & DELI med tjugotre restauranger, tio caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och tre dagkonferensanläggningar. Sabis omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 750 medarbetare. För mer information besök: www.sabis.se
Smådalarö Gård ligger idylliskt i Stockholms skärgård. Med bil tar resan bara omkring 40 minuter från Stockholm. Smådalarö Gård är vår golf- och skärgårdspärla där vi arbetar som ett team för att våra konferensgäster, golfgäster, weekendgäster och hamngäster alla ska känna sig välkomna. Smådalarö Gård har 56 rum i huvudbyggnaden och 6 rum i Gits Hus. Vi är ca 20 medarbetare på Smådalarö Gård. Vi arbetar efter våra grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt. Besök gärna: www.smadalarogard.se
I sommar storsatsar vi på vår golf- och skärgårdspärla Smådalarö Gård med SDG live. Under 10 veckor kommer vi erbjuda våra gäster handplockade stjärnor från delar ur Sveriges artistelit i vår nyrenoverade skärgårdskrog. Nu behöver vi extra säsongspersonal för att upplevelsen ska bli bästa möjliga för våra gäster.
Vi söker en servis till vår restaurang på Smådalarö Gård. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är: servera mat och dryck till våra gäster och ge dem allra bästa service och se till att de trivs. Du är med och bidrar till en helhetsupplevelse i restaurangen genom att hålla rent och snyggt. Vi i teamet på Smådalarö Gård arbetar tätt över gränserna och du kommer också att få hjälpa till på andra avdelningar vid behov.
Vi ser gärna att du har erfarenhet från en liknande tjänst. Som person är du glad, positiv, är lyhörd för gästernas behov och har en ödmjuk framtoning. Du är prestigelös och rycker in där det behövs.
Dina arbetstider är varierande under: vardagar, kvällar och helger. Tjänsten är en säsongsanställning från ca början av maj till slutet av september (exakt period diskuteras).
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta restaurangchef Michell Olausson på telefon 08-50155100.
Välkommen med din ansökan snarast möjligt! Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdag.
Kontaktpersoner på detta företaget
Anders Karlsson