OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
På Ulriksdals Värdshus i Solna skapar vi framtidens restaurangupplevelse i samklang med djur och natur. På våren klipper vi fåren och på sommaren har vi bröllop i trädgården. Hösten inleds med att safta, sylta och pickla skörden från den ljuva sommaren och vår egen odling. Vi avslutar året med ett välbesökt julbord i unik miljö, med egenkryddad sill från våra grödor från köksträdgården. Här möter det kulturhistoriska arvet framtidens matlagning och drömmen om ett slutet kretslopp.
Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer huvudsakligen att arbeta i matsalen. Där kommer du att vara en i gänget av servispersonal och hovmästare som tillsammans jobbar mot samma gemensamma mål, att ge våra gäster förstklassig service och en härlig upplevelse. Du kommer gå på ett rullande schema med varierande dag, kväll och helgarbete. Söndagskvällar och hela måndagar håller vi stängt för den värdefulla återhämtnings skull.
Vem trivs här?
En person som har ett genuint mat och dryckesintresse som värdesätter den 50 meter korta färden från jord till bord. Vi söker dig som har passion för service, medvetenhet om råvarans ursprung och som gärna är med i skapandet av en spännande och innovativ plats för såväl gäster som kollegor. Vi arbetar professionellt och hjärtligt, personligheten får gärna skina igenom och så även din!
Vi ser gärna att du har:
Goda dryckeskunskaper
Minst 4 års dokumenterad arbetslivserfarenhet
Kommunicerar obehindrat i svenska och engelska i tal och skrift
Tjänsten är en visstidsanställning med möjlighet till tillsvidareanställning på deltid.
Urval och intervjuer sker löpande så registrera din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt, dock senast 31 Mars.
Vad erbjuder vi?
Ulriksdals värdshus ligger vackert vid Edsviken och är ett hus fullt av förväntningar och möjligheter. Vi är ett gott gäng i ett gammalt värdshus som serverar modern mat med fokus på det gröna. Vi är stolta över att vi har egen trädgårdsodling som vårt kök flitigt använder. Just nu är vi i en spännande uvecklingsfas i syfte att förmedla vår vision och göra den röda (gröna) tråden mellan trädgård, kök och matsal ännu tydligare. Våra arbetsdagar är fulla av förväntningar och unika upplevelser och vi är en rolig arbetsplats med bra förmåner.
Våra gäster besöker oss för lunch, middag, trädgårdsaktiviteter, konferens, firande, bröllop, julbord och mycket mer. Hos oss trivs du om du gillar att ge förstklassig service till våra gäster men inte tvekar på att dra på dig gummistövlar för att hjälpa till i trädgårdsodlingen ibland.
Ulriksdals Värdshus ingår i Svenska Brasserier tillsammans med systerkrogarna Sturehof, Riche, Teatergrillen, Taverna Brillo och Luzette. Vi erbjuder en trygg och rolig arbetsplats med stort utrymme för utveckling.
Kontaktpersoner på detta företaget
Veronica Hällblad
Niclas Lundgren
Veronica Hällblad