OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
I en vacker, traditionell men innovativ och internationell miljö kommer du tillsammans med dina kollegor servera allt från frukost till middag. Däremellan serveras det Afternoon tea With a View som är omåttligt populärt.
Du ska vara genuint intresserad av och kunnig om mat och dryck. Du har arbetat några år inom F&B och du känner dig trygg i din roll inför att servera både svenska och utländska gäster.
Du har en vilja att skapa upplevelser till gästen genom ditt engagemang och intresse och med hjälp av våra Leading standards kommer du att leverera en absolut femstjärnig service. Vi ser även gärna att du har någon form av utbildning inom området mat och dryck.
Vi lägger stor vikt vi dina personliga egenskaper så som öppenhet och engagemang. Du pratar Svenska och engelska obehindrat. Vi har gäster från alla världens hörn och ett ytterligare språk är därför alltid önskvärt.
Grand Hôtel är ett klassiskt landmärke mitt i centrala Stockholm. Som ett av Skandinaviens ledande femstjärniga deluxe hotell kombinerar Grand Hôtel en rik historia med ständig utveckling och förfining. Hotellet har idag 280 rum. Här finns dessutom sex restauranger; Verandan, Terrassen och Cadierbaren samt Mathias Dahlgrens restauranger; Matbaren & Rutabaga, ett förstklassigt spa samt 24 konferens- och festvåningar. Bakom kulisserna kan vi stoltsera med en floristavdelning, egen tapetserarverkstad, styckbod, kallskänk, konditori och olika á la carte-kök samt vinkällare och Room Service.
Grand Hôtel är en plats där personalen gör skillnad och tillsammans skapar vi, med passion och stolthet, minnesvärda upplevelser för våra gäster. Grand Hôtel är det enda hotellet i Sverige som är med i Leading Hotels of the World.
Kontaktpersoner på detta företaget
Cadierbarschef Cecilia Wiik Lundström