OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Restaurang Emmer öppnade i augusti 2020 och ligger Inuti Ulriksdals Värdshus. Där skapar vi framtidens restaurangupplevelse i samklang med djur och natur. I värdshusets regi klipps fåren på våren och på sommaren är det ofta bröllop i trädgården. Hösten inleds med att safta, sylta och pickla skörden från den ljuva sommaren och vår egen odling. Året avslutas med ett välbesökt julbord i unik miljö, med egenkryddad sill och våra grödor från köksträdgården. Här möter det kulturhistoriska arvet framtidens matlagning och drömmen om ett slutet kretslopp.
Hur ser din arbetsdag ut? Du kommer huvudsakligen att arbeta på restaurang Emmer. Där kommer du att vara med i ett litet nära team av servispersonal och hovmästare som tillsammans jobbar mot samma gemensamma mål, att ge våra gäster en finstämd service och en härlig upplevelse. Du kommer gå på ett rullande schema med varierande dag, kväll och helgarbete. Söndagskvällar och hela måndagar håller vi stängt för den värdefulla återhämtnings skull.
Vem trivs här? En person som har ett genuint mat och dryckesintresse som värdesätter den 50 meter korta färden från jord till bord. Vi söker dig som har passion för service, medvetenhet om råvarans ursprung och som gärna är med i skapandet av en spännande och innovativ plats för såväl gäster som kollegor. Vi arbetar professionellt och hjärtligt, personligheten får gärna skina igenom och så även din!
Vi ser gärna att du har:
Goda dryckeskunskaper
Minst 4 års dokumenterad arbetslivserfarenhet
Kommunicerar obehindrat i svenska och engelska i tal och skrift
Tjänsten är en tillsvidareanställning med start den 29/3. Anställningen inleds med en provanställning på 6 månader.
Lön enligt överenskommelse.
Urval och intervjuer sker löpande så registrera din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt.
Vad erbjuder vi? Ulriksdals värdshus ligger vackert vid Edsviken och är ett hus fullt av förväntningar och möjligheter. Vi är ett gott gäng i ett gammalt värdshus som serverar modern mat med fokus på det gröna. Vi är stolta över att vi har egen trädgårdsodling som vårt kök flitigt använder. Just nu är vi i en spännande utvecklingsfas i syfte att förmedla vår vision med restaurang Emmer. Att göra den röda (gröna) tråden mellan trädgård, kök och matsal ännu tydligare. Våra arbetsdagar är fyllda av kreativitet, unika upplevelser och vi är en rolig arbetsplats med bra förmåner.
Restaurang Emmer besöks för lunch och middag. Värdshuset står för trädgårdsaktiviteter, konferens, firande, bröllop, julbord och mycket mer. Hos oss trivs du om du gillar att ge förstklassig service men inte tvekar på att dra på dig gummistövlar för att hjälpa till i trädgårdsodlingen ibland.
Restaurang Emmer och Ulriksdals Värdshus ingår i Svenska Brasserier tillsammans med systerkrogarna Sturehof, Riche, Teatergrillen, Taverna Brillo, Luzette och Aira. Vi erbjuder en trygg och rolig arbetsplats med stort utrymme för utveckling.
Kontaktpersoner på detta företaget
Veronica Hällblad
Niclas Lundgren
Veronica Hällblad