OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Ligula Hospitality Group är moderbolag i en privatägd koncern i stark tillväxt. Vi äger, förvaltar och utvecklar varumärken och koncept inom hotell- och restaurangnäringen. Sedan 2015 har vi mer än fördubblat antalet hotell och expansionen fortsätter. Koncernen består i dag av 45 hotell i Sverige, Danmark och Tyskland som drivs under varumärkena ProfilHotels, Apartments by Ligula, Motel L, Good Morning Hotels och Collection by Ligula. Genom franchiseavtal driver vi även fyra Park Inn by Radisson och ett Radisson Blu. Vi sysselsätter normalt ca 800 årsanställda och omsätter över 1 400 MSEK.
Med närhet till både Stockholm city, vatten och natur i den trendiga, men lugna och trygga stadsdelen Hammarby Sjöstad är Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad ett idealiskt hotell för både fritids- och affärsresenärer. Hotellet är beläget precis vid Hammarbybacken, (Stockholms enda skidbacke) och ligger en kort promenad från Lumabryggan där du kan ta båten till Södermalm, Djurgården och Nybroviken i Stockholm city. Vi erbjuder 178 ljusa och rymliga rum i flera rumskategorier. Trådlöst internet, frukostbuffé samt tillgång till gym och bastu ingår alltid i priset när man bor hos oss. Missa inte heller att åka upp till vår 15:e våning för att njuta av en av Stockholms bästa utsikter. Det är lätt och smidigt att ta sig till hotellet oavsett om du åker kollektivt eller har egen bil. Med kollektivtrafiken tar du dig enkelt till Ericsson Globe och Tele2 Arena på mindre än 10 minuter och till Stockholm City på 20 minuter. Park Inn Hammarby ingår i Ligula Hospitality Group AB.
Beskrivning
Här på Park Inn Hotell i Hammarby Sjöstad ser vi våra gäster som en naturlig del av vårt liv.
Att göra våra gäster glada och att de känner sig som hemma är en självklar strävan i vårt arbete.
Som a la carte servis hos oss innebär en mängd varierande arbetsuppgifter och innefattar främst À la Carte servering, men även bar, konferensverksamhet, room service, mm.
Vi söker främst personal för extra vid behov och gärna någon som känner sig manad att axla varannan helg.
Kvalifikationer
- minst 1 års erfarenhet från À la carte och bar
- genuin känsla för service och förstår vikten av att alltid prestera på topp!
- noggrann, ansvarsfull, med stort engagemang för människor och service
- har erfarenhet inom olika kassasystem och är snabblärd
- goda bar- och vinkunskaper är ett plus
- kan arbeta under press
- talar flytande svenska och/eller engelska.
Villkor
Lön enligt kollektivavtal (HRF)