OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
En restaurang för alla...
...men om vi ska vara ärliga, framförallt för köttälskare. Om vi får skryta, så har AG Sveriges bästa porterhouse, clubsteak, entrecôte etc, handplockade och levererade av Scan. Självklart finns det mycket annat på menyn, men det är detta som ligger oss närmast om hjärtat. Vi hängmörar själva och i den stora kylen vid entrén hänger styckena på rad.
Utbudet varierar eftersom vi helst använder närproducerade och säsongsbetonade råvaror, till exempel vilt på vintern och lamm på våren.
Lokalen var en gång Hallbergs silversmedsverkstad och eftersom AG är den kemiska beteckningen för silver, fick det bli namnet. Jonas Bohlin har skapat inredningen med mycket kakel, småländska armaturer, läder från Tärnsjö och specialritade stolar.
Med AG har vi skapat restaurangen vi själva skulle vilja gå till. Ett ställe för alla som tycker om att umgås, ha trevligt och äta förstklassiga råvaror tillagade utan krångel, men med små medel och stor kunskap. Många börjar med att äta sig hungriga på tapas i baren och fortsätter vid bordet med att dela olika förrätter. Sedan är det dags för – just det – en härlig köttbit. Mycket välkommen till oss.
Vill du bli en del i vårt matsalsteam?
AG söker nu servis som är sugen på att få jobba med kött i världsklass och en av landets största vinlistor. Bli en del av ett restaurangteam med fokus på premiumråvaror i säsong. Upplev ett professionellt samarbete mellan kök, servis och bar med fokus på gäst.
Arbetet förutsätter att du har något års erfarenhet av ambitiös á la carteservering samt ett genuint intresse av mat, dryck och service men mindre erfarenhet kan även kompenseras med noggrannhet och kunskapssökande.
Tjänsten omfattar 80% där arbetet är förlagt både kvällar och helger. Start omgående där en individuell lönesättning tillämpas.
Samarbete, flexibilitet, struktur och fokus på gäst är våra hörnstenar.
Our No.11RESTAURANG AGSTOCKHOLM I SWEDEN (worldbeststeaks.com)
Varmt välkommen med din ansökan via Cheffle redan i dag!
2-4 års erfarenhet