Servitör med sommelieransvar till Bomans hotell och Restaurang

Arbetsbeskrivning

I Trosa hittar du det excentriska, unika och oändligt charmiga boutiquehotellet Bomans. Vi finns mitt i Trosas hamn, endast 7 mil söder om Stockholm. Alla 42 rum är individuellt inredda med föremål insamlade från olika resor runt om i världen.
Maten är klassisk och helst arbetar vi med ekologiska råvaror och det som finns runt oss i skog och mark.
Trosa är full av aktivitet, framförallt på sommaren, och hotellet är fullt av semestrande gäster. Resten av året har vi en blomstrande weekendmarknad där merparten av våra gäster kommer från Stockholm. I veckorna är det konferenser som gäller och vi har många bröllop och fester året om.


Vi söker en engagerad servitör/ servitris som är utbildad sommelier och vill ansvara för Bomans vinkällare samt aktivt arbeta i matsalen.I tjänsten ingår att:
ansvara för och utveckla vårt vinutbud
vara delaktig i idé- konceptutveckling av Bomans dryckesprofil
sätta dryckesrekommendationer till menyer
underhålla och uppdatara vinlistan
inköp och inventering i samråd med Restaurangchef
internutbilda matsalsteamet inom dryckeslära
hålla vinprovningar på förfrågan från våra konferensgäster
arbeta aktivt i matsalen med sedvanligt matsalsarbete


Vi söker dig som är:
utbildad sommelier
en erfaren servitör/ servitris med starkt gästfokus som brinner för service
glad och positiv
intresserad av mat- och dryck
Vi ser att du talar och skriver svenska och engelska flytande
 
Information om tjänsten:
Tjänsten är på deltid och förlagd till dag, kväll och helgarbete enl schema.
Lön och tillträdelsedatum enligt överenskommelse
Vi har kollektivavtal och friskvårdsbidrag
 
 



Sammanfattning

  • Arbetsplats: Bomans Hotell & Restaurang
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Deltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 22 januari 2021
  • Ansök senast: 1 februari 2021

Liknande jobb