OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Hotellet har 235 hotellrum & 6 konferensrum som designats av våra främsta svenska designers.I vår restaurang serveras frukost, dagens lunch & konferenslunch samt a la Carte på Verandan.I Birgers Lobbybar träffas affärsmän & hotellgäster och till dem serverar vi bl.a designdrinkar med tilltugg.I vår restaurang serveras svensk mat med internationella influenser. Vi söker dig som är glad, service minded och kunnig inom serveringsområdet.Vi värdersätter flexibilitet, noggrannhet & punktlighet.Att du jobbat med Micros tidigare är en stor fördel för dig. 15 juni-25 augusti arbetstider kvällar 18,00-22,30 (ev dagtid ibland ).26 augusti-31 september dagtid Vana av a la carte servering är ett krav
Kontaktpersoner på detta företaget
Restaurangansv Pierre Faivre
08-674 18 26
Restaurangansv Pierre Faivre
08-674 18 26
Receptionschef Ashkan Aram
08-674 18 28
Köksmästare Charlie Sollergård
08-674 18 02
Service Team manager Ashkan Aram
08-674 18 28
Service Team Manager Lisa Schröder
08-674 18 00
Lina Andersson