OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi är en kött- och delikatessbutik, restaurang och bageri. Vi siktar på att etablera oss i det övre skiktet i Stockholms restaurang och köttutbud. I restaurangen är målet att ha levande menyer såväl för mat som för dryck Med gästbryggare, viner i små partier en levande dryckeslista som följer såväl säsong som meny. I butik och restaurang kommer vi att jobba i största möjliga mån med hela djur från närområdet, och det är grunden i verksamheten. Vi kommer att jobba med förädling av kött genom hängmörning, egen produktion av chark i symbios med restaurangen. Som ett komplement till restaurang och deli kommer bageriet som är tänkt att förse butik och gäster med väldoftande bakverk. Vi kommer att öppna för frukost klockan 07,00 och för lunch klockan 11,00, butiken är öppen hela dagen. Restaurangen öppnar 17,00 för middag och stänger mellan 21-23. Detta måndag till lördag eventuellt även söndagar
Vi söker nu en servitris / servitör till oss. Restaurangen är en viktig del av konceptet och vi ställer höga krav på oss själva i form av kvalitet och service. Hos oss är kunden i centrum och du som personal på golvet förväntas kunna serva såväl gäster i restaurang, bar som i butik. Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande jobb, där ambition och personkemi är lika viktiga delar då vi alla jobbar som ett gränslöst team. Du är nyfiken och vill utvecklas, lära dig nya saker såväl inom mat som dryck. Du har en passion för yrket och en stolthet i det du gör. Du är ansvarstagande och självgående och har lätt att se vad som behöver göras och när. Du trivs att jobba i högt tempo då det taggar dig att ge ännu bättre service till våra gäster. Du är social och gillar att jobba med människor och har en förmåga att se vad just din gäst vil ha. Service skall vara din passion och du ska brinna för att ge våra gäster en oförglömlig upplevelse.
Arbetsuppgifterna är sedvanliga för servering av lunch och a la carte. Det här är vad vi söker: - Minst 3 års dokumenterad erfarenhet av á la carte-servering. - Stort intresse av mat och dryck. - Yrkesstolthet och professionellt gästbemötande. - Behärska svenska eller engelska mycket väl i tal och skrift, andra språk meriterande men inget krav.