OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
I arbetet förekommer främst a la carte servering men även bufféer samt frukost och lunchservering.
Vi tror att du som söker tjänsten som servitör/servitris har minst 2 års yrkeserfarenhet, utbildning och ett brinnande intresse för mat och dryck. Du är en lagspelare som är flexibel i dina arbetsuppgifter och har en utpräglad "Can do!" attityd. Vi ser gärna att du har ett intresse för att utvecklas inom branschen. Kassavana ifrån Anker, barerfarenhet samt vinutbildningar är meriterande.
Storhogna Högfjällshotell & Spa i Vemdalen, är en unik fjällanläggning som håller öppet 10 månader / år. Hotellet har 53 rum och sviter med totalt 158 bäddar. Vi har två matsalar; Vinterträdgården (150 platser) och Kopparsalen (80 platser). I en grönskande miljö serverar vi fjällinspirerad mat med stor prägel av lokala råvaror, vi har en stor dryckeslista med fler än 100 olika vinproducenter representerade. Café Solsidan är öppen under högsäsong, här serveras en bistromeny, och ett brett cafésortiment. Samevistet är vår våffelstuga som ligger 3,5 km upp på fjället även den håller öppet under högsäsongen. Vårt nytillskott är Fjällvistet, en pärla ett snöbollskast från hotellet, där våra gäster, förutom att bastu och bada bubbelpool, serveras allt från bastubrickor till måltider. Högfjällshotellet är Vasaloppscertifierat. Vårt Spa är i toppskick och vi ingår i Svenska Spahotell. Restaurangerna fick 65p i 2016 års upplaga av White Guide
Kontaktpersoner på detta företaget
SpaChef Åsa Remén
0682-413032
Restaurangchef My Hallin
0682413034
Spachef Åsa Remén
0682 41 30 30
SpaChef Åsa Remén
0682-413032
Restaurangchef Jessica Lindblad-Landell
0682 41 30 34
Källarmästare Peter Dahlbäck
0682-413053
Restaurangchef Peter Da
0682 41 30 34
Platschef Anna Hansson
0682-413044
076-7873583
SpaChef Eleonore Andersson
0703962044
703962044
Platschef Anna Hansson
0682413044
076-7873583