OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Huskvarna Stadshotell är ett av Sveriges främsta boutiquehotell med personligt gästbemötande och unikt inredda rum.Sedan vår start 2007 har vi utvecklats till en 4-stjärnig anläggning som vuxit mycket snabbt.Vi behöver nu förstärka vårt team med ytterligare en kvalificerad medarbetare som arbetar i restaurangen och baren.Hos oss har gästen alltid rätt, och för att passa in i gänget måste du älska att ge förstklassig service, till allt och alla.Du har förmodligen arbetat som servitris/servitör i minst fem år och vill vidare.Hos oss har du stor möjlighet att utvecklas och du kommer vara ansvarig för hela driften av anläggningen när du är på plats.Vi utvecklas i snabb takt och du tycker det är kul att ha många bollar i luften, är en problemlösare och arbetar självgående.Du ska ha bred kunskap inom mat & vin och är du utbildad sommelier är det mycket meriterande, men det är din personlighet som är det viktigaste. Vi sätter alltid gästen i centrum och samarbetar mycket över gränserna.Du kommer vara med och arbeta lunch, a la carte, bröllop, gruppbokningar, konferenser mm. Du ska inte dra dig för att ta en rumsbokning, checka in en gäst, kavla upp ärmarna vid disken eller städa ett hotellrum när det behövs.Det viktigaste är ett stort leende och ett glatt humör i alla situationer.Du bör vara initiativrik, noggrann och prestigelös samt ha öga för detaljer och tycka om att ibland arbeta själv.Det viktigaste är ett stort leende och ett glatt humör i alla situationer. Vi arbetar i Techotel, både i hotellet och restaurangen och erfarenhet ifrån det är meriterande. Då vi strävar efter en jämn könsfördelning på vår arbetsplats ser vi gärna manliga sökande.Tjänsten är en tillsvidareanställning med schemalagda arbetstider där helger och kvällar ingår.Vänta inte med att ansöka.Vi söker någon omgående och börjar rekryteringsprocessen innan ansökningstiden gått ut.Inget CV?Slå gärna en signal för en snabb presentation via telefon istället för att skriva ett nytt.Vi söker även extrapersonal i serveringen, receptionen & köket.Även här krävs minst 3 års erfarenhet.Märk ansökan med "extra servis" alt."extra kök".