OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazers framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning 2015 uppgick till mer än 1,5 miljarder euro och antalet anställda till närmare 15 000.
Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Fazer och nya varumärket Tastory. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.
Vi skapar smakupplevelser
SEB:s nya kontor i Arenastaden kommer att bli en modern anläggning som ska andas nytänkande, kvalitet och med ett utbud som ska passa alla typer av önskemål, både för den trendmedvetna och för den mer konservativa gästen. Den mesta matlagningen kommer att ske från grunden för att säkerställa smak och kvalitet. Till gästmatsalarna, som är fördelade på två olika våningsplan, söker vi två servitriser med lång erfarenhet av bordsservering från à la carte-servering av hög kvalitet.
Matsalarna kommer att bokas för både interna och externa möten och många av gästerna är några av SEB:s viktigaste kunder och samarbetspartners.
Vi förväntar oss att du:
• Vill utveckla vår verksamhet tillsammans med övriga medarbetare samt följer de dagliga arbetsrutinerna
• Tycker att det är naturligt att röra sig bland gästerna och har ett trevligt yttre.
• Uttalad känsla för service
• Har erfarenhet av à la carte servering vad gäller både mat och dryck.
• Är driven och självgående samt tar egna initiativ
• Har lätt för att samarbeta och skapa team
• Kan vara behjälplig i samtliga förekommande arbetsuppgifter på arbetsplatsen
• Deltar i ständiga förbättringar inom hela produktionen och följer nya trender inom det egna området
• Har datorkunskaper
• Har kunskaper i HACCP
• Har utbildning inom branschen och minst 5 års yrkeserfarenhet
• Har goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift
• Vinkunskaper är meriterande.
Tycker du att ovan stämmer in på dig ser vi fram emot just din ansökan! Ytterligare upplysningar lämnas av Helene Urdin, Restaurangchef, tel. 070-643 1055.
Tjänsten är deltid på 75%, schemalagd måndag till fredag. Arbetet är huvudsakligen på dagtid men kvällsarbete kan förekomma. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Sista ansökningsdag är 2017-04-30, men tillsättning sker löpande efter 2017-04-21.
Fazer Food Services har kollektivavtal med HRF Facklig förtroendeman är Margareta Granda-Berg Tel: 08-470 7281 alt. 070-329 81 12