OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
På Ulriksdals Värdshus i Solna skapar vi framtidens restaurangupplevelse i samklang med djur och natur. På våren klipper vi fåren och på sommaren har vi bröllop i trädgården. Hösten inleds med att safta, sylta och pickla skörden från den ljuva sommaren. Vi avslutar året ett välbesökt julbord i unik miljö, med egenkryddad sill från våragrödor från köksträdgården. Här möter det kulturhistoriska arvet framtidens matlagning och drömmen om ett slutet kretslopp.
Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer huvudsakligen att arbeta i vår matsal och festvåning. Där kommer du att vara en i teamet av servispersonal och hovmästare som tillsammans jobbar mot samma gemensamma mål, att ge våra gäster förstklassig service och en lycklig upplevelse.
Vem trivs här?
Vi söker dig som har passion för service, har talang för att skapa en god gästupplevelse samt meriterande om du har tidigare erfarenhet från servis. Du har ett stort intresse för mat och vi ser gärna att du har god vinkunskap. Hos oss får du möjlighet att jobba i en unik miljö där din talang för service kommer till användning varje dag. Det är meriterande om du tidigare har jobbat med service vid större sällskap, bröllop eller julbord.
Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig en vacker arbetsplats, som för många är en plats att trivas på. Våra arbetsdagar är fulla av förväntningar och unika upplevelser. Hos oss är vardagen varierande och vi är en rolig arbetsplats i en spännande miljö med bra förmåner.
Vi kan erbjuda en visstidsanställning på 3 månader med start 5 september, med chans till förlängning.
Är du intresserad?
Tveka inte att höra av dig till oss!Skicka in din ansökan redan idag.Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.
Varmt välkommen med din ansökan!
Om oss
Svenska Brasserier är ett samlingsnamn för Sturehof, Stockholms Matmarknad, Riche, Teatergrillen, Taverna Brillo, Luzette och Ulriksdals Värdshus.
I likhet med internationella brasserier vi inspirerats av har vi stora restauranger med många sittplatser och generösa öppettider, men till skillnad från våra förebilder, har våra restauranger sin utgångspunkt i svensk gastronomi och estetik.
Svenska Brasserier har en värdegrund som vilar på orden generositet, tillgänglighet, trovärdighet och underhållande.
Varmt välkommen med din ansökan!
Kontaktpersoner på detta företaget
Veronica Hällblad
Niclas Lundgren
Veronica Hällblad