OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Platsen Ytterjärna har precis antagit en ny och spännande framtidsplan och vi söker nu dej som är nyfiken, kreativ och engagerad som kan vara med att utveckla vår restaurang till något extra. Vår framtid känns verkligen inspirerande, spännande och utmanande där målet är att bli en plats som man känner till.
Vår mat & dryckesfilosofi är ett hållbarhetstänk där vi endast använder ekologiska, biodynamiska och närodlade produkter. En restaurangverksamhet som innehåller flera spår; matkonst mer exklusivt men också utspisa 500 personer snabbt och enkelt, samt serva ett profilerat hotell med allt vad det innebär.
Vi söker dig som är fokuserad på kvalité samt van att arbeta självständigt och i grupp genom att ta egna initiativ. Du kommer vara ansvarig under vissa dagar och kvällar, vilket innebär att du då bland annat leder andra. Kvalitet och flexibilitet är viktiga delar i ditt arbete.
Vi söker dig med några års erfarenhet av restaurangverksamhet. Du är en serviceinriktad person, som levererar service med personlig omtanke och hjärta samt ett glatt humör.
Körkort och bil är ett krav. Tjänsterna är 100 % tillsvidare med 6 månaders provanställning, vi kan även tänka oss deltid på 80 %.
Intervjuer sker löpande.