OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vill du jobba i serveringen i vår restaurang vid havet i Ljungskile? Vi söker dig med erfarenhet av servering och som kan leda dina kollegor under arbetspasset. Utöver att gilla att jobba med service måste du tycka att det är kul att leda andra och du behöver ha god förståelse för hur mat och dryck är en viktig del i att skapa en helhetsupplevelse för dem som besöker vår semesteranläggning.
I vår restaurang vid strandkanten utanför Ljungskile serverar vi a la carte samt middagar till större sällskap och event. Vi serverar traditionella rätter från havet och skogen och har hållbarhet i fokus. Maten vi serverar utgör en del av en helhetsupplevelse för våra övernattande gäster och övriga gäster som kommer för att uppleva platsen och naturen här.
Vår restaurang är öppen från april till oktober och serverar primärt frukost och middag till sällskap och incheckade gäster. Under vår högsäsong, juli-augusti, har vi öppet alla dagar i veckan och ett tiotal personer arbetar i restaurang-teamet. Under den perioden serverar vi frukost, enklare lunch och middag dagligen. Under för- och eftersäsong arbetar du primärt själv i restaurangen i hop med kocken.
I din roll som servitris arbetar du primärt kvällstid med fokus på helger. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:
Leda arbetet i matsalen
Tillse att gästerna får bra service
Vara bryggan mellan kök och servering
Vi är ett lite team som jobbar tätt ihop och du kommer att ha stor möjlighet att påverka hur vi jobbar i restaurangen. Vi ser gärna att du har egna idéer.
Vi utgår ifrån att du brinner för mat och dryck. Vi ser även att du är ordningsam, tar ansvar och gillar att samarbeta.
Vilka är vi?
Anfasteröd Gårdsvik är en semesteranläggning vid havet för den som vill uppleva en naturnära och bekväm semester. Vi började vår resa 2017 och idag har vi 200 säsongscampingtomter, 20 hotellstugor, glamping och restaurang. Utöver detta erbjuder vi en mängd aktiviteter kring hav och skog.
Hållbarhet och platsens historia är viktiga byggstenar i vår verksamhet och vi gillar naturupplevelser och nya idéer. Under högsäsong är vi ca 35 personer. Under vintersäsongen är vi ca 8 personer.
Vi växer så det knakar vilket innebär att det finns möjlighet att på sikt ta ett större ansvar inom organisationen. Bredden i verksamheten innebär också att det finns möjlighet att testa en mängd arbetsområden.
Vem är du?
Du är pålitlig och ansvarstagande.
Du har förmågan att själv planera din arbetsdag samt att leda andra.
Du är kvalitetstänkande, månar om hållbarhet och förstår värdet i begreppet ”matupplevelse”
Du kan arbeta både självständigt och i grupp och du känner stolthet i att leverera ett väl utfört arbete.
Du är glad och positiv.
Våra krav:
flera års serveringsvana
B-Körkort
du ska kunna kommunicera väl på svenska och engelska
Skicka ditt CV till jobb@anfasterod.se och motivera i ett medföljande brev varför just du skulle passa hos oss.