OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Hotel Birger Jarl är ett fyrstjärnigt hotell beläget i centrala Stockholm. Hotellet har 271 hotellrum och sviter, restaurang och lobbybar samt en konferensvåning med kapacitet för totalt 550 personer. Hotellet vänder sig till såväl affärs- som fritidsresenärer och har en stor andel internationella gäster.
Hotel Tegnérlunden med 102 rum, också beläget i centrala Stockholm, är ett trestjärnigt rum- & frukosthotell. I hotellfastigheten ligger även 1-stjärniga kabinrumsprodukten Hotel Micro med 33 rum.
Vår vision är enkel, vi vill att alla som kommer i kontakt med oss ska känna samma sak –”Här vill jag jobba, här vill jag bo!”
Vi behöver utöka vårt restaurangteam med fler härliga servicestjärnor
Hotellets restaurang och lobbybar fungerar som ett vardagsrum där våra gäster kan fylla på med energi över en generös frukostbuffé, träffa affärsbekanta över en lunch eller äta middag i lugn och ro efter en intensiv dag. Vi har lagt ner stor vikt vid detaljerna. I vårt kök dominerar svenska råvaror och på menyn finner du både svenska klassiker såväl som rätter influerade från det sydeuropeiska köket.
Du…
är självgående och utåtriktad med en hög ansvarskänsla. Du sprider positiv energi runt dig och gillar att dela erfarenheter och kunskaper med andra. Givetvis har du ett gediget intresse för service, mat & vin.
• har minst 2 års yrkesvana av à la carte servering
• får gärna ha erfarenheter från att stå bakom baren eller har viljan att utveckla dig i det området
• älskar att ge det lilla extra för gästen
• är kvalitetsmedveten, stresstålig och social
• kommunicerar obehindrat i tal på svenska eller engelska
Med rätt inställning och vilja kan man gå långt
Vi…
Erbjuder en arbetsplats med god arbetsmiljö, schysta anställningsvillkor och trevliga kollegor
• söker 2 personer på heltid, tillsvidareanställning (vi tillämpar 6 månaders provanställning) Rullande schema, varierande arbetstider.
• erbjuder en möjlighet att utvecklas i sin yrkesroll
• söker extrapersonal, varierade arbetstider
• kommer att behandla ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag
I tillägg till ovanstående omfattas samtlig personal av ett årligt vinstdelningsprogram
Ansök idag!
Vid eventuella frågor kring tjänsten kontakta vår Restaurangchef, Pierre Faivre 08-6741800
Kontaktpersoner på detta företaget
Restaurangansv Pierre Faivre
08-674 18 26
Restaurangansv Pierre Faivre
08-674 18 26
Receptionschef Ashkan Aram
08-674 18 28
Köksmästare Charlie Sollergård
08-674 18 02
Service Team manager Ashkan Aram
08-674 18 28
Service Team Manager Lisa Schröder
08-674 18 00
Lina Andersson